28.6.2012

Erilaiset aamutreenit

Kävin eilen illalla vielä etsiskelemässä tuota kadonnutta Monsteria ja sieltähän se löytyi puun latvasta 10-15m korkeudesta. Pieni epätoivo iski kun ei meinannut jaksaa kivillä heittää hyvää heittoa niin korkeelle. Siinä muutaman paikalle sattuneen random pelaajan kanssa pistettiin hyvät upsitreenit pystyyn, kun viskottiin vuoronperää kiveä ja puukapulaa puuhun. Puu kuitenkin vei voiton ja lähdin kotiin odottelemaan yön yli jos vaikka tuuli olisi pudottanut kiekon puusta.

Tänään heti seiskan jälkeen lähdin radalle katsomaan mistä kiekko tällä kertaa löytyy. Siellähän se puun latvassa kökötti. Tällä kertaa otin oman bägin mukaan ja ajattelin että heitän korkeitä ylöspäin suunnattuja rystyheittoja, niin varmasti voima ainakin riittää. Ja riittihän se. Ainoa ongelma oli vaan se, että puolen tunnin kiekkojen heittelyn jälkeen samoissa puissa roikku mun Teebird sekä European open PD... Teebird onneksi putos puusta tuulen mukana, mutta PD:n kanssa olikin sitten tekemistä. Sain kiekon päälle heitettyä vielä ison puukapulan, joten homma senkun vaikeutui, vaikkakin kiekko oli alempana kuin Monster. Loppujenlopuksi sain täydellisen osuman ja PD tuli alas. Kun sihti oli nyt saatu kuntoon, niin otin saman kapulan millä olin saanut PD:n alas ja heitinkin heti seuraavalla heitolla Monsterin vähän ylempää alas!

Eli loppu hyvin, kaikki hyvin. Oli kieltämättä hassua huomata, että eilen ku en jaksanut heittää kivellä edes kiekolle asti, niin tänään tunnin treenin jälkeen sain painavan puukapulan lentämään välillä jopa korkeammalle kuin missä kiekko oli. Ainakin on siis upsikäsi kunnossa illan viikkokisoja varten, joihin menen taas muutaman viikon tauon jälkeen.

Ei kommentteja: