27.6.2012

Menetetty hirviö, saalistajan paluu

Olen tässä jo puhunutkin tuosta kevyen jyrän ostamisesta bägiin ja päädyin tänä aamuna tilaamaan itselleni Discraft Predatorin (164gr) ja pinkkinä tottakai.

Kävin aamusta kierroksella ja peli nyt jostain syystä takkuaa. En saa kovia suoria heittoja millään. Aina kiekko joko jää käteen tai irtoaa hieman liian aikaisin. Alkukierroksen tappelin tämän asian kanssa ja etuysi menikin tuloksella +3. Takaysillä sitten alkoi peli luistaa. Kävin jo parhaimmillaan +1, mutta tunnetusti 14-väylä murskasi pelin. Ensin par putti ohi korista ja sitten bogey putti keskiraudan ja alaraudan kautta pihalle. Lopputulos kierrokselta +4.

Toisella kierroksella pääsin hyvissä asetelmissa aina 6-väylälle asti (tässä vaiheessa tulos tasan par). Eka heitto Monsterilla melkein mandon väärältä puolelta. Pääsin kuitenkin jatkamaan mandon edestä ja heitin Monsterilla korkean hyssen...joka ei tainnut koskaan lopettaa lentoaan. Kuulin vain yhden puun kopsauksen, mutta mitään en nähnyt putoavan. Koitin katsella puita, mutta mitään en nähnyt. Muutenkin vihreää kiekkoa on aika vaikea nähdä korkeissa havupuissa. Lopetin tähän heittoon kierroksen ja lähdin kotiin murheissani.

Jos Monsteria ei viikkoon ala kuulua, niin jälleen on tilattava uusi jyrä bägiin. Tällä kertaa sitten se painava. Jos kevyt predator tuntuu hyvältä, niin saatanpa tilata kaveriksi painavan version. Frisbeepointin lentotaulukon mukaan Monster ja Predator ovat yhtä ylivakaita sekä nopeita. Sen vaan haluasin Predatorista tietää, että liitääkö se helpommin kuin Monster. Nimittäin Monsterista suht tarkan kiekon teki sen pienet liito-ominaisuudet. Mutta jos nyt haluaisi varmanpäälle ottaa ja hommata ylivakaan lätyn, niin Nuke OS olisi kyllä melko varma valinta :)

Odotellaan nyt kuitenkin hetki vielä, jos Monsterista alkaisi kuulua...

Ei kommentteja: