18.6.2012

Muutoksia rataan sekä bägiin (taas vaihteeksi)

Tänään kävin pyörähtämässä Hyvinkään radalla pari kierrosta ja heti alkuun pisti silmiin pienet lisäykset rataan.
  • Heti ekalle väylälle on tullut "heitä vasta kun edellinen ryhmä/heittäjä on poistunut väylätä"  tms. tekstillä varustettu kyltti.
  • Kyltin alla viikkokisa aikataulut sekä huomatutus, että kisaajilla etuajo-oikeus kisan aikana.
  • Radan mandot merkattu nyt paljon selvemmin isolla puuhun kiinnitetyillä punaisilla verkoilla.
Nämä lisäykset ovat erittäin tervetulleita ja varmasti tuota "turvaverkkoa" tullaan lisäämään väylille, joissa seuraavan väylän Tiillä on mahdollista saada kiekosta nuppiin. Myös toi ensimmäinen varoituskyltti on Hyvinkään kohdalla tervetullut, koska ilmeisesti ei kaikille todellakaan ole itsestään selvää, että kun toinen edellinen pelaaja on vielä 10m suoraan edessäsi, niin silloin ei vaan heitetä! Välillä joutuu tästä ärähtelemään muille pelaajille ja se ei ole kovinkaan kivaa.

Tämän päivän kierrokset eivät päätä huimanneet, mutta olisi ne voinut huonomminkin mennä. Tulokset +4 ja +5. Varsinkin toisella kierroksella hieman harmitti 12-väylä, kun heitin 10m pirkkoputin alarautaan, josta kiekko rollasi alamäkeen noin 5-7m putiksi. Myös tämän putin heitin alaraudan & ketjujen kautta pihalle. Lopullisesti peli kaatui 16-väylän tuplabogiin.

Jälleen kerran pohdin oman bägin sisältöä ja poistin toistaiseksi Sidewinderin bägistä, koska pystyn heittämään tarvittaessa alivakaita heittoja TD:llä tai Leopardilla. Tämän lisäksi mun buzzz suunnitelmaan tuli sellanen muutos, että jätän suosiolla Meteorin sekä MVP Vectorin bägiin. Pelkillä Buzzzeilla en vaan saa sellaisia heittoja kuin noilla kahdella kiekolla. Myös Pro D Buzzz lähti bägistä, koska otin jälleen tesitkäyttöön vanhan Buzzz SS:n ja se lentää aivan samalla tavalla kuin Pro D. Kuitenkin Elite Z ja Pro D muovin kestävyys on hieman eri luokkaa, joten tulee edullisemmaksi heittää Elite Z-muovilla.

Eli jatkan nyt siis midarilinjalla tällaisella kokoonpanolla:
  1. Meteor (Alivakaa midari, joka harvoin palautuu)
  2. Elite Z Buzzz SS (Alivakaa buzzz, palautuu kuitenkin melko hyvin)
  3. FLX Buzzz (Kevyt versio, yhtä alivakaa kuin SS, mutta palautuu vielä varmemmin ja isompi feidi)
  4. FLX Buzzz (painavempi versio, suoraan lentävä)
  5. Titanium Buzzz (täysipainoinen, ehkä jopa suorimpaan lentävä Buzzz)
  6. MVP Vector (Ylivakain midari, voi heittää huoletta myös tuulella.)

Ei kommentteja: