31.7.2012

Apina selästä ja eteenpäin 2

Olen nyt sen kolmisen viikkoa tosiaan rypenyt Hyvinkään radalla siellä +7 ja +12 tulosten välimaastossa. Tänään vihdoin sain pelin kulkemaan jollain tasolla, kun pamautin +3. Mahikset oli paljon parempaakin, mutta muutama putti tuli kustua tai sitten kiekko tuli ketjujen kautta pihalle.

Suurin positiivinen tekijä pelissäni selvästi oli uusi putteri, jonka pienenä heräteostoksena ostin paikallisesta Sportiasta. Päätin kokeilla Discmania D-line P2 -putteria ja kierroksen jälkeen voin vain todeta, että tämä multa juuri puuttui. Kyseisessä lätyssä on just se pieni loppufeidi, jota olen kiekolta toivonut varsinkin pitkissä puteissa. Hydrassa se tuntuu liiankin isolta ja helposti feidaa siksi ohi korin. Muutenkin kiekko oli tosi hyvä kädessä ja olen nyt tällä kaudella selvästi alkanut kääntymään jäykkien puttereiden puolelle. Käväsi mulla myös sekin mielessä, että saattaa olla aika rohkeaa alkaa vaihtamaan putteria näin lähellä ennen kisoja, mutta toisaalta onhan tässä kolmisen viikkoa aikaa sisäänajaa uutta lättyä. Jos jostain syystä se vaan alkaa tuntumaan huonolta, P1 ja Hydra on aina bägissä mukana. Kierroksen aikana käytin P2 kaikkiin putteihin ja kiekko tuntui löytävän korin niin läheltä kuin kaukaakin. Vielä pientä hiomista tarvitsee, jotta löytyy oikea heittokulma yms.

Tällä hetkellä puttiongelmat tuntuu enimmäkseen kuitenkin johtuvan mun puttityylistä eikä niinkään kiekosta. Puttaan työntöputilla, mutta työnnän kiekon yleensä kokonaan korista ohi. Pitäisi siis joko muuttaa tähtäyspistettä tai alkaa puttaamaan jälleen pienellä hyssellä, jotta putteri kaartaa keskelle koria. Muutama putti meni tänään nimenomaan ketjujen kautta ohi sillä, että heitin keskelle koria ja kiekko feidasikin juuri ennen osumista oikeaan laitaan. Tähän ongelmaan tulen varmasti pureutumaan seuraavilla kierroksilla.

Tänään avaukset ja lähestymiset tuntu hyviltä ja sen tekniikan ja rytmityksen kanssa ei ollu mitään ongelmaa. P2 lisäksi tänään postissa tuli Elite Z Predator ja se tuntui niin hyvältä kuin Predator vaan voi käsissä tuntua. Kiekko on selvästi ylivakaampi ESP muoviin verrattuna. Yhden heiton pääsin lätyllä heittämään ja silloinkin tuli pirkko kyseiseltä väylältä. Ei paha :)

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Toivottavasti nyt saisi muutaman tällaisen lisäkierroksen alle, jotta itsevarmuus pelaamiseen palaisi. Jos nyt alkaa peli taas kyntämään pohjamudissa, on pakko sitten vaan tehdä...jotain. Varmaan alkaa pelaamaan paremmin tai jotain :D

Ei kommentteja: