8.7.2012

Menetettyjä kiekkoja ja myyjäisiä

Tämän viikonlopun aikana olen käynyt majailemassa Nastolassa hakemassa vauhtia vaihtelevaan peliini. Viime viikolla ennätyskierrokseni jälkeen peli on ollut aivan hirveää kuraa. Torstain viikkokisoissa taistelin kärkipaikoista, mutta listan väärässä päässä. Tulos +10 ja sijoitus 12/17. Perjantaina kävin Pajulahdessa heittämässä ensin vähän pituusheittoa ja sen jälkeen kiersin muutaman väylän.

Pituusheittoa kokeilin nyt 100m juoksuradalla. Ihan alkuun testasin kännykän GPS tarkkuuden pituusheitto ohjelmalla. Tarkoitus oli ottaa selvää kuinka paljon heittoa puhelimen ja rataan merkattujen viivojen välillä oli. Tulos oli aika yllättävä: heittoa oli vain vajaa 2m! Pisimmät heitot heitin jälleen Blizzardeilla. Pituutta heitoilla oli jotain about 105m, eli parannusta viime kaudesta on tapahtunut.

Itse kierros menikin sitten vähän päin mäntyjä. Neljännellä väylällä pamautuin pinkin Predatorin metsään ja sille tielle taisi jäädä. Kaksi päivää etsin kiekkoa, mutta ei vaan löytynyt. Oli pakko tänään laittaa tilaukseen uusi ESP Predator ja tilasin samalla nyt myös 174gr version kiekosta samalla muovilla, joka korvaa bägistäni Monsterin. Jälleen tarkoitus on yhtenäistää bägin sisältöä sekä vähentää eri kiekkotyyppejä.

Huomasin varabägini olevan aivan täysi kiekkoja, joten pistin läjän muovia myyntiin Markkinat osioon. Suurin osa kiekoista on uudenveroisia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sovellusta käytät mittaukseen?

Ville Uurainen kirjoitti...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.illotus.dgdm_added&feature=search_result Käytän tota ohjelmaa :)