1.7.2012

Pieni kisapäivitys

Torstaina kun sain kiekkoni alas puusta aamulla, oli illalla Hyvinkään viikkokisat. eipä ole pitkään aikaan mennyt kisat niin penkin alle kuin torstaina meni. Alku meni hyvin, mutta paketti hajosi täysin jossain puolessa välissä rataa ja sitten ryvettiin. Ja ryvettiin muuten kunnolla. Vaikka mitä yritti, niin ei vaan mistään tullut mitään. Lopputulos +12 ja sillä irtosi sija 12/17. Tulos -4 olisi riittänyt tällä kertaa voittoon, joten sen nyt olisi jokatapauksessa voitu unohtaa. En ole vielä koskaan miinuksen puolelle radalla päässyt. Ehkä suurin ongelma mulla kuitenkin oli kipeät lihakset. Tämä johtui todennäkösesti aamuisesta kapuloiden heittelemisestä ja riuhtomisesta. Vatsa, selkä, kyljet ja hartiat tuntui tosi jäykiltä. Siihen vielä pieni päänsärky, niin soppa oli kasassa.

Tänään sitten menin ekaa kertaa kentälle edellä mainittujen kisojen jälkeen ja lihakset oli päässy parissa päivässä palautumaan ihan hyvin. Tänään oli vuorossa parikisa ja kunto oli ihan toinen kuin torstaina. Sain pariksi vielä suhteellisen hyvän pelaajan, joten tulostakin tahkottiin aika hyvin. Heti ekoilta kolmelta väylältä otettiin pirkot. Koko kierrokselta ei ainuttakaan bogia otettu. Lopulta tulos oli -5 ja tällä irtosi kuitenkin vasta toinen sija. Voittoon olisi tarvittu jo aika hurja -8. Parin kanssa oikeastaan kustiin vaan kaksi väylää, joista olisi voinut pirkon ottaa. Näillä kahdella parannuksella oltaisiin kuitenkin oltu vasta tasatilanteessa.

Tällä hetkellä elän frisbeegolfin sekä sen ulkopuolella varsin mielenkiintoista elämää, koska huomenna pitäisi tulla tieto saanko elämäni ensimmäinen vakituisen työpaikan. Tämä saattaa pahimmassa tapauksessa vaikuttaa tuleviin kilpailuihin mun osalta, koska kyseisessä (nuorisotyöntekijän) työssä tehdään myös viikonloppuja ja esimerkiksi tuleva Frisbeepointin Hangon osakilpailu on kaksipäiväinen. Toisaalta tämän uhrauksen olen valmis ottamaan. Työ on kuitenkin työ :)
Huomenna olen tässäkin asiassa viisaampi.

Harmittaa muutenkin, kun olen joutunut skippaamaan tänä kesänä aivan älyttömästi kisoja kouluhommien ja muiden juttujen takia. Yleensä kaiken takana on kuitenkin ollut opiskelijabudjetti. Frisbee service tourille olisin halunnut, mutta ei kerkeä. Seuran omia kisoja olisi vaikka kuinka paljon, mutta niillekkään ei meinaa keretä. Aikaisemmin mainitsemani mun ja kavereiden keskeinen kuninkuuskisat on odottamassa edelleen aloittamista. Tämä touri kyllä taitaa jäädä muutenkin syksyyn.

Ei kommentteja: