26.7.2012

Pohjamudissa

Tänään on tullut kierrettyä kaksi kierrosta Hyvinkäätä: ensin kaveriporukalla treenit ja illalla viikkokisat. Kumpikaan kierros ei menny ihan suunnitelmien mukaan...

Päiväkierrokselle otin mukaan tuon vanhan kuluneen myynnissä olevan ProD Buzzzin, koska on alkanut olemaan sellainen tunne, että Buzzz SS ei toimi mun käsissä niin luotettavasti kuin ProD. ProD toimikin ihan hyvin, kunnes 12-väylällä jouduin metsään ja metsästä koitin päästä pois kovalla hyzer heitolla. Heitto osui lähimpään puuhun ja Pro D Buzzz vääntyi ihan mutkalle. Tässä vaiheessa jo tajusin, etten todellakaan voi enää kiekkoa myydä hyvällä omallatunnolla kenellekkään. Siksi otin siis kiekon pois myynnistä. Loppujen lopuksi Buzzz oli niin risa, että laitoimme sen koristamaan Hyvinkään ykkösväylän heittopaikkaa. Tämä toimii myös hyvänä muistutuksena siitä, että pehmeillä muoveilla tulee vaan pahaa jälkeä Hyvinkään radalla.
Mun Pro D Buzzz kummittelemassa puussa. Saa nähdä kauan se siellä pysyy...


Harkkakierros oli melkoista rämpimistä muutenkin. Lopputulos +8. Viikkokisoihin tavoitteeni oli parantaa tuota tulosta.

 Viikkokisat

Viikkokisatkaan ei menny ihan niin putkee ku olisin toivonu. Lähdettiin ehkä radan ikävimmältä väylältä liikkeelle, eli neloselta. Peli meni vaikeaksi heti, kun repäsin tripla bogin väylältä. Koitin päästä seuraavalla väylällä taas juoneen mukaan, mutta puut oli eri mieltä. Perään tupla bogi. Tässä vaiheessa oli jo usko kadota, mutta onneks kutosväylältä pamautin Predatorilla noin viiteen metriin korista. Tämä loi taas vähän uskoa peliin hetkeksi. Takaysillä sitten taas rämmittiin kun 11-väylältä jälleen tuplabogi. Tänään pelkkien par-tulosten saaminen meinasi tuntua mahdottomalta. Paras onnistuminen nähtiin 14-väylällä, kun nappasin poolin ainoana parin. Pirkkoputtia pääsin koittamaan, mutta tänään ei vaan putti toiminut. Muutaman kerran puttasin "perus putin" kokonaan ohi korista. Myös harkkakierroksella suurin osa puteista meni suurella vaivalla sisään.

Loppuväyliltä (1-3) sain jonkinlaista tulosta aikaiseksi, kun nappasin pirkot  ykkös- sekä kolmosväyliltä. Kakkonen taisi mennä bogiksi jälleen, kun kiekko otti kimarin puusta ja lensi syvälle pöpelikköön. Viikkokisojen lopputulos oli lopulta taisteltu +7. Tänään ei kyllä mikään tullut ilmaiseksi ja taistella sai ihan tosissaan. Tämä tulos riitti poolin kolmossijaan.

Analyysiä & Mietteitä

Tällä hetkellä oma peli on aikas solmussa. En oikein tiedä johtuuko se siitä, että olisin pelannut liikaa ja tarvitsen taukoa, vaiko siitä että olen nyt kerennyt pelaamaan päivän, jonka jälkeen on ollut parin päivän paussi ja taas peli sekä parin päivän paussi... Tämän päivän pelaamisen heikkoa laatua selittää varmasti myös se, että naapurin teinillä oli viime yönä bileet ja en ole varma olenko nukkunut viime yönä ollenkaan vai en.

Tänään putti ei ole juuri toiminut oli kyse kummasta putterista tahansa. En vaan osu koriin. Jotenkin tekniikka on päässyt pirstaloitumaan. Tämä tekniikan hajoaminen näkyy myös ristiaskeleessa, joka on ollut melkoista steppaamista ja sipsuttelua. Nyt kun lähden jälleen viikonlopuksi Nastolaan pelailemaan, niin varmasti tulen tekemään "paluun alkuun" eli aloitan tekniikan hionnan uusiksi. On pakko saada kohta hyvä rundi alle, jotta itseluottamus omaan peliin palautuu. Muuten olen kusessa, jos ei voi itseensä ja omiin taitoihin luottaa.En aio lähteä Hankoon ottamaan selkään huonolla omallatunnolla.

Ei kommentteja: