19.7.2012

Valmistautuminen Hangon kisoihin osa 2 - Bägin kasaaminen

Olen tässä lähes koko kesän tehnyt jatkuvasti jotain pieniä muutoksia bägiin (jonka varmaan joku on huomannut alati päivittyvästä bägin sisältö listasta). Tällä hetkellä olen koittanut korvata Leopardin Sidewinderillä, mutta en oikein löydä Sidewinderille käyttöä ja se ei tunnu läheskään niin luotettavalta kuin Leopard.

Muuten bägin sisältö on pysynyt aika samana koko kesän. Predatoreita olen nyt paiskonut ja koittaa löytää niihin tatsia. ESP-versiot ei ole kyllä lähelläkään niin luotettavia kiekkoja, jos vaaditaan kiekko, joka palautuu mulla lähes aina. Toisaalta ESP version lätyt on tuonu paljon lisää metrjä liidon ja vakauden takia. Elite Z lähti sen sijaan melkein heti feidaamaan. Kyllä silti ESP versiot on sen verran ylivakaita, että kun flättinä esimerkiksi 164gr versioa paiskaa menemään, niin se ottaa reilun 50m hujakoilla pitkän hysselinjan. Hiljaa heitettynä keikko vetää tosi jyrkän hyssen. Vähän silti on ollut ikävä tuota elite Z version jyrämäisyyttä ja ehkä jossain vaiheessa sellaisen vielä bägiin saan...

Tänään käyn pitkästä aikaan taas viikkokisoissa. Nyt on muiden kesälomareissujen takia jäänyt vähän vähemmälle noi viikkokisat, joten on kiva päästä taas tosi toimiin. Viikonloppuna jos sää sallii, olisi tarkoitus kavereiden kanssa aloittaa oma kaveriporukan keskeinen kisaurakka Lahden Mukkulan sekä Nastolan Pajulahden radoilla. Koska kaverini ovat huomattavasti vähemmän pelanneita kuin mä, niin olemme sopineet Mukkulan OB-väylien kohdalle erikoissäännön, jossa jokaisella väylällä eka OB heitto annetaan anteeksi. Eli lopputulokset eivät ole vertailukelpoisia täysin radan par tuloksen kanssa. Eikä tarkoitus olekkaan. Tarkoitus on katsoa, että kuka on porukan kiekkokunkku.

Ei kommentteja: