9.8.2012

Frisbeepoint tour Hanko - Loppuhiontaa

Tänään olen suorittanut pientä loppuhiontaa kisoja varten. Aamusta käytiin Teemun kanssa pyörähtämässä kierroksella ja mun tulos heti aamusta +1. Teemu heitti +2, eli molemmilla on tatsi ihan kohdillaan. Illalla oltiin sitten viikkokisoissa ja mulla peli ei kulkenu niinku oletin. Tuli vähän tyhmiä kikkoja yritettyä ja muutaman kerran kiekko lipes kädestä. Heitin tuloksen +7 ja Teemu senkun paranti omaa tulostaan tasan pariin.

Kirjottelin ennen Nummelanharjun kisoja näin:
Parikisaa (Innova parikisa) silmällä pitäen parini teki kyseisissä kisoissa henkilökohtaisen ennätyksensä tasan par. Tällä tuloksella hän myös voitti viikkokisat elämänsä ensimmäistä kertaa. Onnea Teemu!

No Teemuhan oli taas tällä viikolla parantanut omia enkkojaan Hyvinkään radalla -2 ja näyttää olevan taas omalla tasollaan :) Teemu oli myös näköjään saanut uuden neon punaisen GT Banger-putterin, joten kannattaa kehua sitä, jos näätte. Ihan vaan urheilun kannalta vaikka :D

Fyysisesti paikat on aikas kunnossa. Vasen keskisormi oli vähän päässy tulehtumaan, mutta tänään puristin kaiken mädän sormesta pellolle mitä vain sain ja nyt se on jo parempi. Toissayönä olin ilmeisesti nukkunu vasemman ranteen päällä ja se on nyt aamuisin ollu vähän kipee ja jäykkä. Ekat heitot voi olla vähän vaikeita, mutta puolessavälissä viimeistään alkaa käsi toimimaan. Olen koittanu hoitaa kättä Tiikerisalvalla, jonka otan myös kierrokselle bägiin messii. Myös Powerballin voisi ottaa mukaan, jolla saa käden aamulla vertymään nopeasti.

Huomasin, että poolijaot kisoihin oli menny uusiksi kokonaan ja nyt en saanutkaan Teemua samaan pooliin. Samalla myös lähtöväylä muuttui ehkä hitusen mukavammaksi: kymppiväylä muuttui 20-väyläks. Aloitan omat kisat kolmen hengen poolissa.

Poolissa on nyt siis:
Minä (MA2)
Jukka-Pekka Pulakka (juniori sarja)
Kristian Kosonen (MA2)

Kosonen näytti nopealla stalkkauksella olleen tän vuoden SM kisoissa sijalla 63 ja hänen Ratingit on paremmat ku mulla: 934. Pulakka oli sen sijaan voittanu Junioreiden sarjan Kankaanpäässä ja on tämän vuoden alle 19v nuorten SM kakkonen, joten en tosiaan tuu helpolla pääsemään aloituspoolissa. Voi olla, että vika sija poolista napsahtaa, mutta toisaalta hyvä että poolissa on parempia pelaajia. Pelaan yleensä pikkusen paremmin, ku poolista löytyy itteää vähän parempi pelaaja.

Huomen aamulla lähdetään sitten kohti Hankoa, ja huomenna laitan vähän analyysia radasta.

Ei kommentteja: