22.8.2012

Frisbeepoint tour Lahti: Valmistautuminen

Lahden kisat kolkuttelee jo ovella ja oma valmistautuminen alkaa olla hyvässä vauhdissa. Olen viime päivät...no en oikeestaan ole tehnyt mitään. Kiekkoihin en ole koskenut viime lauantain. Olen lähinnä vaan käynyt päässä läpi eri väyliä ja miten niillä aion pelata. Toisaalta kroppa on nyt pitkästä aikaan saanut kunnolla levätä ja mihinkään ei satu.

Tänää mun piti käydä heittämässä, mutta illasta nyt iski sitten sellasen vesisateen, että reissu jäi haaveeks. Huomenna käyn vetämässä kaksi kierrosta aamulla sekä mahdollisuuksien mukaan viikkokisat. Perjantai aamuna lähden aikaisin Lahteen ja aamu asioiden jälkeen ajattelin käydä radalla vetämässä treenikierroksen. Samalla näkee vähän mitä tulosta kannattaa odotella kierroksilta. Tavoite olisi, että paremmin kuin +20/kierros pitäisi heittää. Jos sinne +10-15 pääsee, ni olen jo tyytyväinen. Lahden väylät on pirun pitkiä ja siellä joutuu monta kertaa vetämään draivit ihan täydet lasissa. Tätä ei tarvitse Hyvinkään radalla juurikaan harrastaa, joten saa nähdä riittääkö kädessä tehot kiertämään kaksi kierrosta niin, että vielä vikoillakin väylillä on käsissä ruutia jäljellä. Fyysisen kunnon kyllä pitäisi muuten riittää. Riitti se Hangon kallioillakin.

Lahden kisan MA2 sarjassa näytätä olevan melkonen kööri. Laskujeni mukaan sarjassa pelaa nyt yli 80 sälliä, joten jos sinne 50-30 parhaan joukkoo lähtee tähtäämään omaa sijoitusta, niin ihan tyytyväinen olen. Jälleen myös yhdeksi tavoitteeksi otan sen, etten ainuttakaan kiekkoa heitä jorpakkoon. Onneksi vesiväyliä on periaatteessa vain kaksi ja 17-väylällä pääsen heittämään hyssellä niin, että kiekko kaartaa pois lammikon päältä.

Lauantaiksi Lahteen on luvattu ehkä pientä sadetta ja nyt jos siellä sataa paljon ennen kisoja, niin toivottavasti maa kerkee vetämään veden itseensä. Muutamat kerrat olen talsinut Lahden mutaisen liukkaallaa nurmella ja sillon katsotaan kenellä on hyvä pito kengissä.

Ei kommentteja: