24.8.2012

Frisbeepoint tour Lahti: Valmistautuminen & viimeistely

Tänää aamusta suunnistin Lahteen ja kävin hiomassa radalla tekniikan kuntoon. Tällä hetkellä peli tuntui luistavan, kunhan vaan pidin homman tarpeeksi simppelinä.

Lähdettiin kaverin kanssa kiertämään nelos väylältä, koska huomenna alotan alustavien poolijakojen mukaan siltä. Sehän mulle sopii. Sain tänään bägin täytteeksi toisen titanium Buzzzin ja tällä kertaa 170gr. Kyseinen lätty toimi tänää juuri niinkuin vanha FLX Buzzzi, mutta lätty on aavistuksen ylivakaampi. Syy kiekon hommaamiseen oli se, että olisin alunperin halunnut titaniumin kevyenä, mutta sitä ei ollut silloin saatavilla. Nyt sai. Ja nyt uusi oranssi väri löytyy vähän paremmin kuin tumman vihreä.

Alotin nelosella kyseisellä Buzzzilla ja nappasin pirkon. Muutenkin peli luisti tosi kevyesti ja kun ei turhia murehtinut ja antoi pelin vaan luistaa omalla painolla, niin tulostakin syntyi. Muutama tyhmä OB tuli heitettyä, mutta muuten meni hyvin. Treenikierroksen tulos +11 ja tästä mielestäni olisi ihan helppoa petrata tulos sinne +5 ja +8 välimaastoon. Tottakai kaikki riippuu paljolti siitä, miten hyvin olen hereillä alusta asti, koska eka väylä on puista tehty ränni ja jos vähänkin ote herpaantuu, niin ekat OB:t paukkuu jo tässä vaiheessa.

Muuten huomista varten on hyvä fiilis. Ei juuri jännitä ja sää pitäisi olla ihan ok. Kunhan ei tule liian kuuma päivä. Eka kierros lähtee heti aamu ysin pintaa ja toinen sitten kello 12. Tervetuloa vaan katsomaan, sillä huomenna vedetään tämän vuoden vikat viralliset kisat, joten fiilis on sen mukainen.

Ei kommentteja: