10.8.2012

Hanko frisbeetour - parikisat

Nyt on rataan tutustuttu ja kieltämättä ihan ok rata kyseessä.Osa väylistä on sellaisia, että piti vaan heittää paikallisten neuvomana silmät kiinni sinnepäin. Onneksi huomisiin kisoihin sitten tietää nämäkin väylät.

Itse parikisat meni mun ja Teemun kohdalla aikas hyvin. Molemmilla puttipeli oli vähän hakemista, mutta tämäkin hiottiin kuntoon sitten kierroksen jälkeen. Kumpikaan ei yhtään kiekkoa hukannut mereen, joten huomenna saa lähteä täydellä bägillä kierrokselle. Vaikka ei mikään kuuma kierros ollutkaan, niin silti nestettä meni ennätyksellisesti koko pullo kierroksen ajan. Pitää siis huomenna kantaa vähän extrajuomaa mukana.
Lopputulos parikisassa -1.

Ainoa ongelma kierroksen aikana mulle tuli, kun mun luottoBuzzzi otti kovan iskun kallioon (sitähän Hangon radalla riittää) ja kiekosta irtosi aika mojova pala. Tämä teki kiekosta mun käsissä täysin käyttökelvottoman, koska nyt kiekko flippailee entistä pahemmin. Pitää siis siirtyä kevyempään tai vaihtaa Titaniumiin.

Huomisia kisoja odotan jo innolla, koska nyt ei edes vesiväylät pelota. Yhdellä vesiväylällä tuli otettua pirkko, joten ne on yhtä pelattavia kuin muutkin väylät.

Ei kommentteja: