6.8.2012

Tuotetesti: Discmania Deep in the game DVD+P2

InnovaStorelta tuli paketti, jossa saa Discmanian deep in the game dvd:n sekä erikois stampilla olevan uuden P-line P2 putterin. Hintaa paketilla on 25€+postit. Kannattako kiekosta ja dvd:stä tämä maksaa?

Deep in the game DVD

DVD tulee hienossa metallikotelossa, joka on vielä jopa kompaktin kokoinen. Ei vie turhaa tilaa dvd hyllyssä.

Itse sisältö on jotakuinkin sama kuin mitä löytyy jo Youtubesta. Samat jaksot kokonaisuudessaan leikkaamattomina. Eli myös tällä dvd:llä Meresmaa suosittelee dvd:n odottamista. Extroista löytyy pilalle menneitä otoksia, Jenkinsin haastattelu, musavideo, traileri yms. Kuvan laatu nyt on niin hyvää kuin mitä DVD:llä vaan voi olla. Äänet ovat stereona, eikä mahdollisuutta 5.1 ääniin ole...liekö on tarvettakaan.

Dvd oli ainakin mulle pettymys kahdesta syystä: 
1. Vähän extroja (ja muuta uutta).
2. Ei sisällä mitään tekstityksiä! Tämä kannattaisi mainita jo InnovaStoren sivuilla, koska henkilökohtaisesti odotin suomenkielisiä tekstityksiä. Tämän nyt voin vielä anteeksi antaa, jos DVD menee myyntiin ympäri maapalloa, mutta miksi ei edes enkku tekstejä voitu laittaa? Itelleni on paljon helpompaa seurata enkku tekstien kera, kuin että joudun kuuntelemaan englantia.

DVD:stä itsestään jäi vähän ristiriitainen fiilis. Sisältöhän on hyvä, mutta kaikki tärkein on jo nähty Youtubessa ja vielä suomi/enkkutekstien kera. Jos haluaa itselleen väkisin itselleen tuon paketin muistoksi ostaa, niin sitten. Onhan se kuitenkin mielestäni paras tähän mennessä tehty frisbeegolf  video-opetussarja. Jos en olisi saanut P2 -kiekkoa mukana ja olisin tiennyt tekstien puuttumisesta, niin olisin kyllä itse jättänyt ostamatta tämän DVD:n.


P-Line P2
Innovastore kirjoittaa lätystänsä näin:
DVD:n mukana tuleva P-line P2 on kiekko, jota pitkän linjan frisbeenörtit ovat odottaneet siitä asti kun P2 putteri julkaistiin vuonna 2007. Tässä mallissa P2:sen muottiin on valettu Innovan KC Aviarissa käytettyä muoviseosta muistuttavaa erittäin kestävää muovia. Tuloksena on vakaa ja kovaakin tuulta kestävä putteri, joka tulee ainoastaan paranemaan kuluessaan. 

P-P2 ei ole liian pitävä, joka varmistaa oikeaaikaisen releasen putissa myös kuumemmilla keleillä. Toistaiseksi vastaavan muoviseoksen omaavaan KC Aviariin luottaa suuri osa frisbeegolfin kovimmista nimistä, mutta P-P2 tulee varmasti haastamaan “KC Eivin” valta-asemaa monen pelaajan kassissa.

Kädessä P2 on jäykkä ja tosi jykevän tuntuinen. Jos D-line tuntuu jonkun mielestä jäykältä, niin P-line on vielä jäykempi. Eli jos puhutaan P-line puttereista, niin P1 ja P2 ovat aika ääripäät. Siinä missä P1 on tosi löysä "kumilätkä", P2 taas on erittäin jäykkä eikä hirveästi taivu vaikka vääntää.

Käytin omassa testissä viikon vanhaa D-line P2 vertailuna P-linelle. Kiekot on profiililtaan identtiset ja tuntuu kädessä samalta (jos muovieroja ei lasketa). P-linen muovi tuntuu omaan käteen kuitenkin paremmalta. Puteissa kiekot tuntuu ihan samoilta. Liito tuntui jotakuinkin samoilta puteissa, mutta P-line tuntui silti näistä kahdesta luotettavammalta kädessä. Johtunee siitä, että se on uudempi ja sain paremman tatsin muoviin.

Suurin ero D:n ja P:n välillä tulee, kun aletaan draivaamaan. Oma D-lineni on kulunut viikossa aikas suoraan lentäväksi, mutta kuitenkin muistan suunnilleen millainen se uutena oli. Eka reaktio P-linestä oli "ompas se ylivakaa". Kiekko ainakin uutena on mielestäni huomattavasti ylivakaampi verrattuna D-lineen uutena. Jos lentoratalukuja pitäisi jotenkin miettiä, niin P-linen kohdalla ne hyvin voisi olla 2/3/0/1,5 tai jopa 2.Jos ylivakauteen oppii ja tottuu, niin P-linestä tulee pitkäikäinen kaveri, koska ikääntyessään sekin todennäköisesti alkaa lentää suorempaa ja aika pitkää saa hakata, jotta kiekon saa lentämään yhtä luotisuoraan kuin mitä viikon hakattu D-lineni nyt lentää. P-line meinaa näyttää kestävän aikas hyvin iskua. Muutaman kerran avasin ihan huolella lähimpään puuhun ja puuhun tuli suurempi jälki kuin kiekkoon.

Kokonaisuudessaan kiekko on yksi parhaista puttereista mitä olen koittanut! Tykästyin D-lineen, mutta en pidä siitä, että se kuluu niin nopeasti. P-line toi tähän mulle ratkaisun. Puteissa molemmat on ihan samanlaisia, mutta draiveissa P-line on hitusen ylivakaampi. Mulle se vielä tuottaa ongelmia, mutta ajan kuluessa siihen tottuu ja kiekko kyllä kuluessa alkaa suoristua...toivottavasti.


No kannattiko maksaa?

Kun miettii paketin hinta/laatusuhdetta, niin paketti kannattaa/ei kannata ostaa oman näkökulman mukaan. Jos haluat yhden parhaista puttereista uudella P-line muovilla, jota et muualta vielä saa, osta ihmeessä! Mukaan saat kaupan päälle DVD:n. Ainoa huono puoli tässä vaiheessa vielä on se, että olisi kiva ostaa näitä muutama kipale treeniputtereiksi, mutta sitten saat samalla aika hyvän kokoelman DVD levyjä samalla sekä maksat itsesi kipeäksi. Kiekkoja kun ei ilmeisesti saa vielä ostettua erikseen. En tiedä jos kyselisi s-postilla, niin saisiko silloinkaan...

Jos taas haluat tuon DVD:n, mutta et osaa englantia tarpeeksi hyvin, suosittelen harkitsemaan. Youtubesta näet kaikki jaksot vähintään enkku teksteillä. Osan jopa suomeksi.

Itse olin vielä eilen sitä mieltä, että maksoin turhasta, kun DVD:n vilasin. Tänään kun menin kentälle heittäämän putteria, kääntyi vaaka toiselle puolelle. 25€ hinta on loppujen lopuksi aika pieni hinta siitä, että sain luotettavan putterin pitkälle sekä lyhyelle matkalle. Kiekko jää ehdottomasti bägiin ajamaan niin heittoputterin kuin puttiputterinkin paikkaa! Nii ja onhan mulla nyt toi DVD:kin sitten hyllyssä, katoin sitä tai en.

Ei kommentteja: