5.8.2012

Viikkokisat ja hermoromahdus

Tänää ei vaan toi peli oikein sujunu ei sitten millään. Pääsin pitkästä aikaa seuran parikisoihin. Vaikka pelattii päin hittoja, ei se kierros silti ihan tylsä ollut...

Sain tänään kunnian toimia TD:nä (Tournament Director, eli se jätkä joka jakaa ryhmät ja lähettää kentälle). Meidän seurassa parit arvotaan ja sain parikseni ekaa/tokaa kesää pelaavan seuran pelaajan. Lähdettii liikkeelle 18-väylältä ja otettii heti alkuu tuplabogi! Ei oikein lähteny peli sujumaa ei sitte millää. Heti 1-3 väylät kustii siinä perään, kun ei saatu yhtää pirkkoja. Neloselta taas bogia... Pahimmillaa oltii vissiin jo +7, joka on varmaa yksi parikisahistorian huonoimpia tuloksia. En ainakaa ite oo koskaa niin huonosti heittäny. Oma peli oli ihan hirveetä kuraa. Avaukset lähti minne sattuu, lähestymiset oli vielä ihan siedettäviä ja puttipeli olikin sitte yllättävän rautaista. Huonoja tuloksia tuli nimenomaan avausten takia, kun mentiin metsään ihan huolella.

13-väylällä elettiin jänniä hetkiä, kun alkoi peli jo niin turhauttaa, että sanoin ääneen "nyt jos heitän holarin, niin jätän kiekon koriin ja kävelen suorinta tietä kotiin". Me kerätään seuralle holaripottia ja joka kisoissa kun euron maksaa, niin pääsee tavoittelemaan tätä pottia. Kiskasin siinä P1-putterilla hyvän näköisen annukan ja jossain hetken päässä kilahti ketjut ihan huolella... siinä vaiheessa mun silmien edessä vilahti 279€ holaripotti, koska en ole vielä koskaan kyseisen potin saalistamiseen osallistunut.

Kun korille käveltiin, niin fiilis alkoi vaan olla pahempi, koska jos kiekko olisi korissa, ketutuksen määrä olisi aika huikea. Ei ainoastaan menetetyn rahan takia, vaan että olisin heittänyt holarin yhdellä huonoimmista kierroksistani. Kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin. Kiekko löytyi metri korin vierestä maasta. Ilmeisesti kiekko oli tullut annukkakulmassa  niin reunaan, että kori oli sylkenyt kiekon ulos. Tästä opin ainakin sen, että voisi ehkä sen euron kisoissa alkaa maksamaan, jotta voisi ehkä tuon joka viikko noin 20€ kasvavan summan itselleen voittaa.

Loppukierros meni sitten jo vähän paremmin, kun kolmentoista jälkeen napattiin vielä yksi pirkko. Kuitenkin kierros oli todella turhauttava ja en saanu vaa omaa peliä kulkemaa. Lopputulos +5 ja tällä otettii sija 6/8.

Eniten peliä sotki se, että mun uus D-line P2 oli jossain ottanut kunnon osumaa ja kiekon rimmin sisäpuolella on nyt hyvän kokonen vekki. Sitten kun muutaman kerran huolimattomasti vielä heitti, niin nyt ei taas tiedä lentääkö kiekko enää niinkuin ennen vai ei. Todennäköisesti lentää, mutta luottopula kiekkoon löytyykin lähinnä omien korvien välistä. Pitää tässä muutama kierros käydä vielä sitä viskomassa ja katsomassa miten kiekko käyttäytyy. Huomenna napsahtaa jälleen ihanasti opintotuet tilille, niin tarvittaessa haen sitten uuden D-line P2 lätyn kaupasta, jos vanha nyt viikossa jo hajosi. Noi DX/Pro D/D-line muovit on vähän siinä mielessä ikäviä varsinkin Hyvinkäällä, kun puut kuluttaa jopa viikossa kiekon pelikelvottomaksi, mutta esim. juuri D-line P2 ainakin mulla lentää tosi nätisti, koska yleensä edellämainituissa muoveissa on muita parempi liito. Jos ostaa kestävämmällä muovilla kyseisen lätyn, niin se saattaa olla silloin ylivakaampi ja jälleen joutuu opettelemaan kiekon lentorataa uudestaan.

Nopeasti vilkaistuna jos joku korvaava heittoputteri pitäisi hommata, niin se olisi sitten varmaan Innova JK Pro Aviar-X. Tuo olisi vähän kestävämpää Pro muovia. Frisbeepointin lentoratataulukon mukaan ton pitäisi olla yhtä vakaa kuin P2, joten sokeasti vaan on siihen luotettava.

Toki ensin pitää katsoa tuo ensi viikon uutuuskiekko P-line P2 ennenkuin yhtään tästä enempää alkaa spekuloimaan ja mitään lisää tilailemaan.

Ei kommentteja: