18.9.2012

100. Syksyn uudet tuulet

Jostain syystä olen varsinkin naisista huomannut, että kaikille tulee hirveä kämpän sisustushalu aina syksyisin. Itelleni tulee jostain syystä aina keväisin ja syksyisin hirveä hinku uudistaa eli sisustaa omaa bägiä. Tämäkään vuosi ei ole näköjään sen suhteen ollut poikkeus. En ole vielä mitään kiekkoja ostanut ja annankin tällä kertaa ajatusten kypsyä, enkä lähde vain ostamaan heti kun siltä tuntuu. Muutenkin tarkoitus olisi vasta ensikaudelle nämä muutokset bägiin tehdä.

Putteripuolelle en halua tehdä mitään uudistuksia muuta kuin, että treeniputtereita pitäisi talveksi hommata jokunen 4-5kpl. Samoin bägiin pitäisi ostaa toinen Yeti Aviar varaputteriksi. P-line P1 putoaa kohtapuoliin siis kokonaan pois ja siirryn käyttämään vain yhtä putteria. P ykköstä on siis tulossa jossain vaiheessa 3-4kpl tulossa tänne myyntiin.

Heittoputterit haluaisin pistää uusiksi. Olen nyt muutaman kerran tuolla Yeti prolla heittänyt ja domellisella putterilla on mun mielestä paljon varmempia heittää. Olen alkanut käyttämään ehkä välillä vähän turhankin useasti heittoputteria ja tästä syystä haluisinkin jopa kaksi heittoputteria: MVP Ion ja Anode. Anodessa ei ole domea, mutta kiekko tuntuu muuten loistavalta kädessä pyöreän rimmin ansiosta. Sen lisäksi noi MVP:t kuluu tosi hitaasti (ainakin omien kokemusten perusteella). Ion taas on aika lähellä P2 putteria, mutta Ionissa on dome. Toi Ion on aika varma vaihdos ensi vuodelle P2 tilalle, mutta Anodea pitää vielä harkita ja hypistellä. Sekin myös vaikuttaa, miten toi Ion alkaa toimimaan.

Draiveripuolelle olisi kaksi lättyä tulossa. R-pro Wahoo on hyvä lätty, mutta kuluu aivan törkeän nopeasti, joten haluaisin tilalle Beastin tai Archonin kestävällä muovilla. Joku star tai Champ muovin lätty olisi siis tervetullut. Olen nyt alkanut Wahoota käyttämään Hyvinkäällä ja hyvää tulosta on tullut. Haluisin kuitenkin hitusen hitaamman kiekon, koska Wahoo ei lähde aina varmasti kääntämään mun käsissä.

Toinen draveri olisi puhtaasti pituusdraveri. Kokeilin viikonloppuna äitini 170gr Pro D Nukea ja lätty tuntu lähtevän aikas namusti. Bägiin haluaisin kuitenkin kohta markkinoille tulevan Titanium Nuken ~170gr versiona. Tämä tulisi nyt suoraan korvaamaan hävinneen DD2:sen. Nukea voisi käyttää myös tuulella, koska tolla Blizzard Bossilla ei paljoa tuulella viskota. Nyt käytän pienimmissäkin tuulenpuuskissa Predatoria, joka on muuten hyvä valinta, mutta kiekko on välillä vähän turhan jyrä. Vähemmän ylivakaalla kiekolla pärjäisi pituusheitossa paremmin. Olen jo kolunnut Innovan ja westsiden pituusjyrät läpi, joten kokeillaan nyt sitten Nukeakin.

Pieni ajatus olisi vielä hommata yksi uusi midari bägiin. Vector ei aina tunnu olevan tarpeeksi ylivakaa ja siksi olen miettinyt Dronea. Tosin tämä synnyttää pienen ongelman midarilinjalle: nyt käytän etupäässä Buzzzia ja tuulella vectoria. Kun drone tulee tuuliselle säälle bägiin, niin mihin tarvitsen silloin enää Vectoria? Vector on hyvä lätty ja yksi mun bägin suosikeista, mutta selvyyden vuoksi joko bägistä lähtee Buzzzit tai Vector.

Kuitenkin haluan miettiä loppuun asti nämä ostokset, koska nopeasti laskettuna 8-10 kiekkoa tulee maksamaan noin 100€. Antaa talven näyttää mitä tuleman pitää. Jotenkin olen senkin omasta pelistä huomannut, että en vain yksinkertaisesti ole valmis vielä pelaamaan samalla setillä vuodesta toiseen. Ainakin mun kohdalla kun oon vetäny tarpeeks pitkää samalla setillä, niin tulee sellanen vaihtelevuuden kaipuu. Tottakai pitää tietyt luottolätyt olla, joilla peli pysyy kuosissa, mutta on kiva kuitenkin etsiä ja kehittää omaa bägin sisältöä entistä paremmaksi.

Sitten lyhyesti muuta: tämä oli blogin 100 postaus. Wuppiduu! Tämän lisäksi tänään päivittyivät ratingit ja uudeksi ratingiksi tuli nyt 878. Eli pieni parannus. Tosin tuohon ei olla laskettu Lahden kisojen tulosta, joten se tulee tuosta todennäköisesti vähän putoamaan.

Ei kommentteja: