9.9.2012

Pikkulisäys bägiin

Aikaisemmin mainitsin kavereideni välisestä kisasta, jonka voitin viikko sitten. Tästä palkinnoksi toinen kavereistani antoi bägistään mulle pari lättyä, joita ei kuulemma itse tarvitse: Innova R-pro Wahoo & Discmania P-line DD2. Otin nämä samantien testiin bägiin. Wahoo oli mulla jo alkukaudesta bägissä, mutta hieman kevyempänä versiona. DD2 on mulle uusi tuttavuus, mutta oli ihan kiva saada Blizzard Bossin rinnalle toinen nopea pituusdraiveri, jota voi heittää joka säällä. Blizzardilla lähtee kyllä pisimmät siivut, mutta ei sitä uskalla heittää kuin tyynellä säällä.

Wahoo tuli sinänsä tarpeeseen, kun tässä myös puhuin siitä, että tarvitsisin jonkun vähän alivakaan lätyn bägiin. No nyt sain sen ja vielä ilmaiseksi. Täysiä flättinä heitettynä ainakaan oma Wahooni ei ole järin alivakaa, mutta juuri sopivasti kuitenkin. Loppufeidi on sopiva maltillinen. Ainoa huono puoli lätyssä onkin vain se, että se kuluu ihan pirun nopeasti. Heitin Hyvinkäällä nelosväylän avaukset muutaman kerran Wahoolla ja sain lähes mäen päälle avauksen. Tosin kun mäki on täynnä kiviä, niin sen näkee kyllä sitten kiekossa aika nopeasti.

DD2:lla avasin kymppiväylällä ja ihan hyvin tuntui lentävän. Kiekko lentää aika Bossmaisesti. Eli mun voimalla aavistuksen alivakaa, jonka jälkeen nopea jyrkkä syöksy. Tämä on hyvä siinä mielessä, että kun heitän Predatorilla pituutta, niin Predoissa kaikissa on hirveän pitkä loppufeidi ja pahimmassa tapauksessa kiekko ottaa vielä skipin.

Molemmista kiekoista jäi muutamien heittojen jälkeen ihan hyvä fiilis, mutta en voi kyllä vielä sanoa, että ne jäisi suoraan bägiin. Aika näyttää. Molemmat ovat nopeita lättyjä ja lentoradaltaan aika identtiset, joten periaatteessa voisin pärjätä vain toisellakin niistä.

Näiden lisäysten lisäksi midarilinjaan tein vaihdoksen: kevyt FLX Buzzz lähti ja täysipainoinen Titanium tuli tilalle. Toi kevyt FLX on nyt jääny aika toimettomaksi, koska kevyempi Titanium lentää lähes samalla tavalla alivakaasti, mutta paljon hallitummin. Puskista olen päässyt helposti pois P2 putterilla. Olen taas ottanut painavan Titaniumin ykkösbuzzziksi. Jostain syystä nyt saan sen lentämään niin kuin haluan. En tiedä johtuuko tämä siitä, että (en tiedä mitä olen tehnyt, mutta) mun lähes kaikki heitot midareilla on saanu muutamia lisämetrejä. Liekö tähän vaikuttanut se, että olen draivaillut putterilla aika monia heittoja lähiviikkoina.

Ei kommentteja: