30.9.2012

Uutta lättyä ja ens viikon plääniä

Nyt kun koulu ja muutto on takanapäin, voidaan taas vielä hetki keskittyä oleelliseen, elikkäs pelaamiseen.

En ole nyt tässä reiluun kahteen viikkoon päässyt/kerennyt pelaamaan ollenkaan ja nyt alkaa olla jo aika kova hinku kentille. Tätä hinkua lisää vielä se, että eilen paikallisesta Intersportista lähti myyjän pienen suostuttelun jälkeen Innova Star Valkyrie. Alunperin menin etsimään Beastia. Koska lättyä ei löytynyt, otin sitten kaupan ainoan Valkyrien. Sinänsä hassua, että yleensä kun uusille pelaajille suositellaan ekaa draiveria, niin Valkyrie nousee aika usein vaihtoehdoksi. Koko urani aikana en ole yhtään Valkyrietä omistanut. Ite heittelin alussa Dragonilla, joten lähes sama kiekko, mutta eri muovi, nopeus ja paino. Saa nyt nähdä miten tuo lähtee, kun kyseessä on kuitenkin Wahoon korvaaja. Eniten jännittää lähinnä toi paino, joka on 170gr. Alkaako ton painonen jo kippaamaan...tosin Star muovi hieman antaa vakautta kiekkoon.

Ensi viikonloppuna olisi Karkkilassa omat seuran vikat kisat. Elin siinä toivossa, että ne olisi ollut jo tällä viikolla, mutta ilmeisesti kisoja on siirretty. Eli ei muuta kun sinne kisaamaan. Oman seuran holaripotti tyhjeni viime torstaina, joten sitäkään ei tarvitse sitten niin tosissaan tavoitella. Reilu 700€ yhdellä heitolla kotiin vei kukapa muukaan kuin täällä aiemmin mainitsemani (ja Frisbeepoint tourilta tuttu) Mutikaisen Teemu. Onnea Teemu!

Tällä viikolla pitäis keretä oikeasti treenaamaan viikonlopun skaboja varten. Jos säät sallii, niin käyn Nummelanharjun vetämässä töiden jälkeen. Nopeasti katsottuna tiistai on ainoa hyvä päivä mun treenaamiselle, joten sillon sitten :)

Ei kommentteja: