13.9.2012

Viikkokisailua (jälleen)

Viikon tauon jälkeen oli aika ottaa kiekot taas tositoimiin, kun torstain kunniaksi oli Hyvinkään viikkokisat. Oli aika jännää lähteä pelaamaan, kun tosiaan viimeksi pelannut viime kisoissa. Nyt on ollut koulun loppurutistus käynnissä ja siihen päälle vielä työt, niin ei ole juurikaan aikaa jäänyt pelaamiseen, vaikka pelaaminen on kyllä usein ollut mielessä menneellä viikolla. Onneksi koulusta valmistuminen on nyt nurkan takana, mutta muutto alkaa sitten seuraavaksi pukkaamaan päälle. Tämän kuun loppuun kun jaksaa kitkutella, niin ens kuussa sitten saa pelata. Joku päivä olisi vielä kiva käydä pyörähtämässä Nummelanharjun radalla, koska olen töissä melkein vieressä. Mutta sitten itse tämän päivän karkeloihin.

Lähdettiin liikkeelle väylältä 7. Samaan pooliin sattui opiskelukaverini ja seurakaveri suoraan Lahden suunnasta: Lampisen Erno. Tämän lisäksi oli vielä kolme muuta pelaajaa. Alku oli vähän hakemista, mutta pysyin hyvin par-tuloksessa aina 11 väylälle saakka. Siellä tuli eka bogi, mutta se korjattiin heti 12 väylällä pirkon muodossa. 14-väylällä yllätin jo itsenikin, kun otin pirkon kyseiseltä väylältä. Koko kisa oli viime metreille melkosta sahaamista -1 ja +1 tulosten välillä. Vasta 4-väylällä homma vähän alkoi levitä. Ennen sitä väylää olin nollissa. Neloselta sekä vitoselta nappasin sitten bogit ja kutoselta par. Lopputulos +2 ja tällä jaettu 3.sija. Ei huono.

Pelaaminen tuntu pitkästä aikaa taas tosi kivalta. Putti tuntu jälleen ultimaattisen hyvältä ja en juuri lähtenyt seiftailemaan korin alle edes 10-15m puteissa. Kaikki ei kuitenkaan uponnut koriin, mutta mielestäni tosi hyvin kuitenkin. Kyllä sen alkaa huomaamaan, että nyt on se putteri käytössä, jota olen etsiny. Draiveissa (pitkissä sellaisissa) oli pientä ruudin puutosta huomattavissa. Lähti vaan jotenkin löysällä kädellä kaikki heitot, kun ei kunnon napsua saanut kuulumaan kiekosta heiton aikana.

Viikonloppuna olisi tarkoitus käydä vetämässä Nastolassa Pajulahden rata läpi, jos vaan säät sallii. Voisin ehkäpä ottaa myös kameran messiin ja ottaa kuvia tänne radalta.

Ei kommentteja: