7.9.2012

Viikkokisat

Koska en nyt kerkeä niin paljoa pelaamaan, niin on pakko kirjoitella vähän pienemmistäkin asioista. Kerrotaan nyt sitten vaikka eilisistä viikkokisoista. Viimeksi olen koskenut kiekkoihin siis viime viikonloppuna ja aika kylmiltään lähdin eilen viikkokisoihin. Sää ei ollu mikään meikän lemppari, koska tuuli yllättävän kovaa.

Oma peli kulki yllättävänkin hyvin. En muista koska olisin pelannut kaikki radan par 4 väylät pariin tai alle. Kympiltä oltin tuttuun tapaan pirkon. Muilla par 4 väylillä pirkon ottaminen ei olekkaan ihan niin simppli juttu.
Vaikka tuulikin kovaa, se ei tuntunut ainakaan puttia haittaavan. Spinniputin ansiosta näytti siltä, ettei tuulella ollut mitään vaikutusta mun kiekkoo. Aika hyvällä prosentilla upposi taas putit, tosin muutama noin kasimetrinen putti napsahti alarautaan. Annettakoon se mulle anteeksi, koska mun puttauksen "mukavuusalue" loppuu siinä 6m paikkeilla.

Kokonaisuudessaan olin itseasiassa aika tyytyväinen kierrokseen, vaikka tulos ei ollutkaan sitä kisan eikä omaa kärkitasoa. Puolen viikon tauon jälkeen +4 tulos oli ihan siedettävä. Tällä irtosi jaettu 10/37 sija. Kyllä huomaa, että kisojen taso nousee kokoajan. Viime vuonna vielä +2 oltiin kärkituntumassa, mutta nyt jos haluaa voittaa, pitää päästä alle parin. Tuntuu vaan, että muut kehittyy ja ite on jäänyt nyt tietylle tasolle pelaamaan. Tosin kausi alkaa olla lopussa, joten ei ole niin väliäkään, jos tässä nyt ei enää niin suuria selviä harppauksia kehityksessä otetakkaan.

Ei kommentteja: