26.10.2012

Hetki ammattipelaajana+ talven alkajaiset(ko?)

Alkuviikon jouduin olemaan täysin heittämättä rannevamman takia. Ilmeisesti viikonlopun turnajaiset oli aiheuttanu pienen jännetupin tulehduksen, mutta sain sen kuitenkin loppuviikosta jo Voltarenilla kuriin. Eilen olin ekaa kertaa tällä viikolla heittämässä ja pääsinkin mukaan varsin mukavaan hommaan.

Harvassa on ne ammatit, joissa pääset pelaamaan frisbeegolfia niin, että siitä vielä maksetaan. Itselleni sattui eilen sauma päästä pelaamaa ihan maksusta kiekkoa. Nuoriso-ohjaajana pääsee tekemään vaikka mitä nuorten kanssa ja eilen sitten käytiin kahden nuoren kanssa pelaamassa Nummelanharjun rataa aamusta. Keli oli aivan täydellinen: pakkasta taisi olla juuri se yksi aste, maa kimalteli huuruisena ja aurinko paisto pilvettömällä taivaalla. Vaikka peli ei itsessään kulkenut mitenkään erikoisen hyvin, niin kyllähän siitä piti ihan vaan kelin puolesta nauttia.

Ensi keväänä olenkin ajatellut vieväni lajia eteenpäin ammattini kautta ja olen päässäni suunnitellut nuorille omaa frisbeegolfkerhoa. Jos tämä tulee onnistumaan, niin odottakaa vaan yhteydenottoa Nummelan frisbeegolfseura. Jätetään tämä asia kuitenkin vielä muhimaan ja eletään ensin talvi yli.

Kävin eilen myös pelaamassa Hyvinkään radan kertaalleen iltapäivällä ja peli oli melkoista rämpimistä. Tai no muuten peli toimi, mutta putti oli vähän hukassa. Kokeilin palata enemmän spinniputtimaiseen tyyliin, mutta tääm vain sekoitti puttityyliäni. Tällä hetkellä en oikein tiedä miten edes puttaan.

Tänä aamuna oli Hyvinkääkin peittynyt pienoiseen lumeen, joten kysymys kuuluu: tästäkö se talvi nyt sitten alkoi?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei! Frisbeegolf-kausi loppuu sitten kun on vyötäröön asti lunta! -Teemu M