3.10.2012

Nuhjausta Nummelanharjulla

Eilen vihdoin ja viimein kerksin pelaamaan kiekkoa reilun parin viikon tauon jälkeen. Melkoista rämpimistähän tuo oli.

Heti puttia treenatessa huomasi, että puttitatsi oli aikas pahasti kadoksissa. Ylä- ja alaraudat kilisi aikas useasti ja ei vaan meinannu millään saada hyvää tatsia päälle. Kierros itsessään myös oli melkoista sahaamista ja hakemista. Ekalta väylältä nosto par, tokalta väylältä tupla bogi, kolmoselta tuplabogi... vedin aikalailla paria ja tuplabogia vuoron perään. Suurimmat ongelmat huonoihin tuloksiin oli kiekkojen heittokulmat. En oikein saanut kierroksen aikana mitään tatsia heittokulmiin ja tästä syystä olinkin usein pöpelikössä. Myös muutamat griplockit nostatti tulosta.

Yksi huonon kierroksen syy oli myös uuden Valkyrien sisäänajo. Käytin välillä lättyä midareiden sijaan. Välillä se oli hyvä idea, yleensä kuitenkin huono. Pääasia kuitenkin oli, että sain tuntua kiekkoon ja loppujenlopuksi lätty tuntu ihan hyvältä. Valkyrie lentää mun käsissä juuri sillee, ku oletin Jackalin lentävän. Eli kääntää kyllä, mutta palautuu varmasti, vaikka junttaisi ihan täysiäkin. Eikä kiekon keveyskään tuottanut mitään ongelmaan. Star muovina Valkyrie on kuitenkin aikas vakaa.

Lopputulos kierrokselta oli +13, joka oli kyllä aika surkea. Heitin Frisbeepoint tourilla molemmat kierrokset paremmin ja muutenkin jäi vähän paska maku suuhun. Tosin annan kierroksen anteeksi itelleni siitä syystä, että en ole nyt pelannut hetkeen. Viikonloppuna olis tarkotus lähteä oman seuran kisoihin Karkkilan radalle. Rata on mulle täysin uusi ja tästä syystä odotankin innolla siellä pelaamista. Tosin jos en nyt kerkeä ottamaan lisää treeniä alle, niin mitään ihmeitä ei ole kyllä mun kohdalla niissä karkeloissa luvassa.

Ei kommentteja: