31.10.2012

Talvikauden aloittelua

Tänään oli hyvä päivä pysyä päätöksessä kauden lopetuksesta ja päätinkin pestä kiekot talviteloille. Kyllä tuli taas uudenveroiset kiekot, kun kaikki muta ja multa irtosi varsin kivasti harjalla.

Tästäkin taisin joskus jo mainita, mutta vaihdan bägiä ensi kaudelle. Tämän kauden alussa kun hommasin nykyisen Innova Caddypackin en osannut arvata, että kiekkoni kauden aikana vähenee. Aloitin kauden muistaakseni 22 kiekon setillä ja nyt niitä on vain 18. Lähes puoli bägiä kun ammottaa tyhjyyttään, niin on aika turhamaista kantaa niin suurta bägiä mukana. Seuramme sponsorin kautta ensi kauden pelaan Latitude 64:n bägillä. Bägi tuntui paljon paremmalta omaan selkään pyöreän muodon takia. Kun pullot ei roiku niin sivuilla, niin bägi pysyy omassa selässäni paremmin tasapainossa.

Vaikka kausi alkaa olla lopussa, niin vielä ensi viikonloppuna pelataan Talissa Roc vs Buzzz kisat, josta teen oman juttunsa. Sen jälkeen tulee vielä suurempi kauden yhteenveto, joka käsittelee sitten ihan kaiken mitä kauden aikana on tapahtunut.

Koko setti odottamassa fairyvettä niskaansa

Ei kommentteja: