16.10.2012

Vuoden (todennäköisesti) viimeinen muovipäivitys

Nyt kun pääsin bägin uudistamisen makuun ja Frisbeepoint tarjosi pientä alennusta, niin päätin sitten hoitaa loppubäginkin kuntoon. Eli tilaukseen lähti vielä:

  • 3 kpl Yeti Pro aviareita treeniputtereiksi
  • Titanium Nuke alivakaan Nuken rinnalle
  • Testimielessä ostettu Latitude 64 Opto Saint
Näillä varmasti mennään ensi kauteen asti. Muutenkin nyt on noita testimielessä ostettuja kiekkoja hommailtu muutamia ja niiden välillä nyt pitäisi etsiä itselle se paras kombo. Suurin pohdinnan aihe on lähinnä Leopard-Teebird-Jackal-Eagle-Valkyrie viisikko. Leopard aika varmasti putoaa pois, koska Jackalilla pystyn tekemään samat asiat, eli pitkät annukat ja kääntävät heitot. Myös Valkyrie jää aika varmasti työttömäksi samasta syystä, koska Jackal lentää samoille metreille. 

Ainoa minkä haluaisin hankkia vielä testiin on kohta markkinoille pärähtävä MVP Volt. Kyseessä on väylädraiveri ja (en tiedä, mutta) veikkaan, että kiekko tulee olemaan Teebirdin kaltainen lätty. Mitään lentoratatietoja en ole lätystä löytänyt, mutta kaikki MVP:t tuntuu olevan melkos vakaa/ylivakaata sorttia. Tosin en välttämättä tarvitsisi lättyä, koska tiippari on vielä bägissä, mutta olisihan se kiva koittaa, että onko Voltista haastajaksi. Itse tykkään MVP:n kiekoista suuresti ja en laittaisi pahakseni, jos vaikka korvaisinkin tiipparin Voltilla. Mutta ennenkuin mennään asioiden edelle, niin katsotaan mitä sieltä tulee :)

Sitten pieni suuri muutos blogiin. Nyt vasemmasta reunasta löytyy kohta, jolla voit tilata blogin uusimmat postaukset suoraan sähköpostiin. Jos haluat ihan tosissaan meikäläisen toilailuja seurata etkä satu olemaan Frisbeegolf-forumin jäsen tai mun Facebook kaveri, niin tuota kautta pysyt ajan tasalla. Jos vaan sähköpostiasi luet/käytät.

Ei kommentteja: