7.2.2013

Pikku viilausta kiekkoihin

Lähdetään nyt sillä faktalla liikkeelle, että viime viikkokisojen jälkeen en ole koskenutkaan kiekkoihin. Enkä varmaan tule heittämään seuraavaan kolmeen viikkoon kiireiden takia. Sen sijaan aikaa on jäänyt enemmän ajatustyölle ja rahan kulutukselle.

Lähdetään liikkeelle heittoputterilinjasta. 170gr Ion lähti vaihtoon, koska se ei ollut ihan odotusten mukainen. Kovaa heitettynä kevyt Ion putoaa vakauden puolesta selvästi 175gr Anoden ja samanpainoisen Ionin välille. Hakusessa kuitenkin oli selvästi toisistaan erottuvat kiekot, joten onneksi sain seurakaverin kanssa vaihdettua päikseen uuden 176gr Ionin. Tämä selvisi sitten sillä.

Pituusdraiverilinja on hyvä ja sen pidän. Sen sijaan aikaisemmin valittelin tuosta fairway linjasta ja nyt tein radikaalin päätöksen. Sen sijaan, että alan arpomaan Stalkerin, Teebirdin ja Eaglen väliltä, niin pudotin ne kaikki pois (Tiippari jäi kuitenkin varalle). Vihdoin kun mun tämän vuoden odotetuin kiekkouutuus MVP Shock tuli kauppoihin, niin laitoin niitä sitten kaksin kappalein bägiin tulemaan. Eli Fairway draiverit on nyt käytännössä 2xVolt ja 2x Shock. Mallit väheni muutamalla taas ja nyt bägi alkaa olla suht simppeli. Juurikaan sellaisia turhia kiekkoja bägistä ei löydy eikä myöskään päällekkäisyyksiä ole.

Edellämainitsemani Eaglen laitan varmaan myyntiin, koska en aijo sitä bägiin nostaa. Titanium Stalkerin kanssa kävi oikeastaan nyt ekaa kertaa niin, että ostin kiekon, jota en ole edes koittanut enkä aijokkaan käyttää. Testailut saa nyt hetkeksi loppua ja alan keskittyä nykyiseen sisältöön. Kiekko jääköön varabägiin keräämään keräilyarvoa, koska Paige Pierce lähti Discraftilta ja en olisi yllättyny, jos nimikkomalli häviäisi markkinoilta aika nopeasti.

Ei kommentteja: