26.3.2013

Heittounelmia ja rannevammaa

Nonii sieltä se rakas jännetupin tulehdus sitten taas kerran saapui heittokäteen. Jostain syystä mulle tulee monta kertaa vuodessa kyseinen vaiva juuri ranteeseen enemmän tai vähemmän väärään aikaan. Onneksi nyt ei vielä ole mikään himotreeniaika päällä, mutta ei siihen enää kauaa kyllä menekkään.

Tänään kuitenkin käväsin Hyvinkään radalla töiden jälkeen vain katsastamassa paikkoja ja lumen määrää. Lumi ei hirveästi ole radalta hävinnyt kahden päivän "helteen" takia, mutta polut ovat hyvät, hanki kovaa ja korialueet sen verran hyvin tamppautuneet, että radalla pystyy pelaamaan.  Muutamia heittojakin testailin side ranteessa ja kivuitta sain heitettyä. Tähtäys on kuitenkin vähän onnetonta, kun ranne ei juuri käänny. Torstaina olisi tarkoitus lähteä pelaamaan Hyvinkään rataa jo vähän treenimielessä. Perjantai-maanantai meneekin sitten varmaan aika pitkälti Nastolassa Pajulahtea pelaillessa. Pitää nyt kuitenkin olla rasittamatta rannetta liikaa, että saa sen kunnolla toipumaan.

Nyt kun blogi on vuoden verran ollut elossa, niin pystyy hieman vertailemaan viime ja tätä vuotta lumitilanteen ja treenien kannalta. Vuosi sitten eilen kävin pelaamassa ekat ulkopelit, joten vaikka tämän hetkinen alkuvuoden treenimäärä onkin tuntunut aivan onnettomalta, niin silti onhan tässä käyty vetämässä jo yhdet viikkokisatkin uudella radalla ihan ok menestyksellä. Noh tulihan sitä Pajulahdessakin käytyä pelaamassa kisat, mutta ne nyt vaan meni. 31.päivä tätäkuuta olen ollut Nastolassa sulalla hiekkakentällä heittämässä pituutta ja nytkin on pieni toive, että kenttä saattaisi olla aurattu ja sula. Sen näkee sitten viikonloppuna. Vuoden ekat pituusheittotreenit ovat kyllä aina mahtava kokemus, kun pääsee pitkästä aikaa oikein kunnolla repimään ja availemaan kättä kautta varten.


Ei kommentteja: