2.3.2013

Hyvinkään talvikisat

Tänään Hyvinkään radalla käytiin ekat tämän talven kisat. Rata on ollut osittaisessa talvikäytössä ja tänään pelattiin 2x9 väylän kisat. Kisa oli seuran omille pelaajille ja porukkaa tulikin ihan kiitettävästi paikalle. Vaikka pakkanen kiristy nyt viikonlopuksi, niin ei 10 asteen pakkanen vielä aivan toivottoman kova ollut.


Kisojen ratakartta. Muuten rata oli normaali, mutta nelosväylä oli katkaistu kahdeksi väyläksi ja 8-väylä oli muokattu väylä.


Ekan kierroksen alku lähti loistavasti liikkeelle, kun ottaa huomioon viimeaikojen heittämisten määrän. Pidin hyvää par linjaa ja kolmosväylällä oli eka pirkko jo lähellä, mutta puttasin ylärautaan. Eka munaus tuli sitten 4-väylällä, josta sain taistelutua tuplabogin. Myös kutosväylällä tuli otettua huonon tuurin ja osittain taidon takia tuplabogi, kun en vaan meinannut millään päästä ohi lähimmästä puusta. Viimeinen niitti oli sitten 8-väylältä otettu tuplabogi. Muuten pelasinkin varsin hyvää par-tulosta. Eka kierros siis +6 ja tällä putosin melko alas listoilla. Ekan kierroksen jälkeen oli tarjolla glögiä ja kyrsää. 

Aterioinnin jälkeen sitten iski kylmä, kun uutta poolijakoa tehtiin ja siitä ne ongelmat sitten lähti. Alkoi olla pieniä grippiongelmia, kun sormenpäissä ei ollut mitään tuntoa ja kädet oli ihan kuivat. Myös aurinkoinen ja tuuleton sää muuttuikin pilviseksi ja tuuliseksi, niin se nyt ei ainakaan peliä helpottanut. Alku lähti jälleen ihan hyvin käyntiin, mutta tokalla väylällä tuli otettua harmillinen bogi. Tämän kuitenkin paikkasin heti seuraavan väylän pirkolla. Väylät 4,5 ja 6 onnistuikin ihan hyvin, mitä nyt kutosella sain bogin. Tähän asti homma näytti hyvältä, mutta sitten tulikin 7-väylä, jonka piti olla pirkkoväylä mulle... No avaus lähimpään puuhun. Sitten tuli jokin aivopieru, että lähden koittamaan vaan metsän läpi. Heiton jälkeen seurakaveri huomatti, että miksi en heittänyt hyssellä vieressä olevaa tietä pitkin...nii miksi en heittänyt.. Noh kolmannella heitolla meni lähestyminen jotain 7m pitkäksi ja koitin siinä sitten jäisillä sormeilla putata. Tottakai ohi ja vielä seuraavakin putti ohi. Eli triplabogi korttiin ja kierros pilalla. Lopuilta kahdelta väylältä tuli otettua myös bogit, joten kahden kierroksen lopputulos oli +12. Tämä oikeutti mut jaetulle13 sijalle. Muuten ihan kiva, muttakun oman nimen alla on vain yksi pelaaja, niin eihän se nyt ihan putkeen mennyt.

Tänään ei kyllä tosiaan ollut näköjään mun päivä. Vaikka pelaaminen itsessään oli kivaa ja rentoa, niin tuhosin molemmat kierrokset ihan muutamalla väylällä. Sen lisäksi putti ei toiminut tänään alkuunkaan, joten sekään ei nyt yhtään helpottanut peliä. Tosin tuohon toimimattomaan puttiin oli myös se syynä, että sormet oli ihan kohmeessa varsinkin toisella kierroksella. Onneksi kuitenkaan kyseessä ei ollut mitkään maailman merkittävimmät kisat, joten ei nyt ihan hirveästi jäänyt harmittamaan. Kokonaisuudessaan kisat oli ihan kivat, koska näki seurakavereita ja sai heittää hyvällä fiiliksellä.


Miten tästä eteenpäin

Nyt saattaa jälleen pelaamiseen tulla parin viikon tauko. Ei ole vähään aikaan ollut sellainen fiilis, että voisi vaan huvikseen yksin lähteä radalle, koska ei tuo talvipelaaminen nyt niin nautinnollista kuitenkaan ole. Eipä tässä tarvitse kuin kuukausi odotella, niin pääsee jo lämmöt plussan puolella pelaamaan. Ja parin kuukauden päästä pitäisi alkaa jo hyvässä iskussa, kun alaka ekat kisat. Parin viikon päästä olisi kuitenkin Nastolan reissu edessä ja voisi harkita siellä Lahden seuran kisoihin menemistä.

Ei kommentteja: