23.4.2013

Astetta huonommat treenit

Viikonloppu tuli taas vietettyä Nastolassa treenaillessa. Vaikka viikonlopuksi oli luvattu aurinkoista ja lämmintä ilmaa, niin pelaaminen oli aivan jotain muuta kuin nautinnollista. Kova tuuli toi peliin aivat uudet haasteet ja menetyksiltä ei tällä kertaa vältytty.

Lauauntaina käytiin kaverin kanssa ensin testailemassa pituusheittoa futiskentällä ja seki tuntui olevan jo tarpeeksi vaikeaa kovan sivutuulen ansiosta. Koitin vähän saada kiinni Sainttien sielunmaailmasta, mutta tällä kertaa se jäi kaaveeksi. Sen verran opin kuitenkin, että sivutuuleen niitä uskaltaa heittää flättinä. Omat Gold versiot tuntuvat olevan huomattavan paljon vakaampia verrattuna viime kaudella ostettuun opto versioon (jonka myin muutamien heittojen jälkeen).


Pajulahdessa tuuli ei ainakaan vähentynyt. Ensimmäiset väylät olivat melkoista taistelua par tuloksen kanssa. Pirkot tuntui jotenkin aivan mahdottomilta saada ja siksi koitinkin vain opetella pelaamaan seiftipeliä. Muutamia bogeja tuli napsittua, mutta myös pirkkoja tuli saatua. Lopputulokseksi taisi tulla muistaakseni +1 tai -1. Jokatapauksessa ei ihan putkeen homma mennyt.

Toisella kierroksella meno vain huononi, kun 3-väylällä tuuli painoi korkean hysseavauksen väärään suuntaan ja keskelle tekolampea. Sinne jäi Drone kellumaan jäälautan päälle odottaen uppoamista. Tässä vaiheessa alkoi multa sekä kaverilta vähän into hävitä pelistä (kaveri hukkasi yhden oman kiekon jo ekalla kierroksella vesiesteeseen). Päätettiin sitten jättää kierros kesken ja lähteä kotiin.


Ei siis mennyt ihan putkeen hommat Nastolassa viikonloppuna. Kyllähän sitä pääsi tuulisella säällä pelaamaan, mutta ei se kyllä yhtään mukavaa ollut ja pelaaminen tuntui niin pakkopullalta, että ei siinä oikein jaksanut miettiä syvällisemmin oppimia asioita.

Tällä/ensi viikolla pitäisi fribakauppoihin tulla 2nd run Shock, joten pitääpä laittaa tilausta menemään. Muita uusia kiekkoja tulee olemaan Meteor, joka tulee alivakaaksi midariksi. Sitten tietty uusi Drone. Dronen otan pro-d muovilla, koska MVP julkaisee oman ylivakaan midarin Tensorin sitten joskus. Kyseinen Drone tulee nyt vain paikkaamaan vanhaa siksi aikaa, että Tensor saadaan kauppoihin. Näiden lisäksi bägiin tulee mukaan kaksi lisä Flickiä: toinen kevyt, toinen täysipainoinen.

Ei kommentteja: