29.4.2013

Vuoden parasta peliä

Viikonloppuna tuli kierrettyä jo lähes kokonaan sulanutta Hyvinkään rataa kolme kierrosta. Nyt alkaa peli tuntua hyvältä ja tuli vuoden paras kierroskin tehtyä samalla.

Sunnuntaina päivällä vedin kaksi kierrosta putkeen ja tarkoitus oli vaan katsoa vähän omaa tasoa. Vaikka tässä nyt onkin pelattu monia kierroksia Pajulahdessa, niin nyt Hyvinkäällä vasta olen päässyt heittämään kovaa vauhdin kera kunnon tiipaikoilta. Molemmat kierrokset kaatu samasta syystä: erittäin huono puttipeli. Perjantaina treenailin puttia ja kokeilin erilaisia puttityylejä. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että omat puttirutiinit on aivan kadoksissa ja jokainen putti on ihan erilainen. Tästä syystä yli 5m putit ei vaan uppoa millään. Kierrosten lopputulokset oli +6 ja +7.

Illalla sitten kävin vetämässä vielä yhden kierroksen ja peli alkoi luistaa vähän paremmin. Draivit ja lähestymiset oli koko päivän hyvin hallussa, mutta illalla alkoi sitten puttikin toimia edes jotenkin. Eilen pääsin käyttämään pitkästä aikaa kunnolla MVP Volttia, koska lumet on sulanut ja omat Voltit ovat valkoisia. Hyvinhän ne Voltit lentää edelleen ja itseasiassa Volttia tuli käytettyä aina lähes 100m asti. Huomasin myös Volteissa pientä eroa. Vanhempi Volt on alivakaampi verrattuna uuteen. Liekö kulumisesta vaiko eri valmistussatsista johtuen. Noh eniveis molemmat lensi hyvin ja pitkälle.

Lopputulos vikalta kierrokselta oli +1. Tämä on siis tämän vuoden enkat, jotka toivottavasti rikkoutuu nopeasti uudestaan. Peli alkaa siis puttipeliä lukuunottamatta olemaan hyvässä kuosissa. Tämän viikon aikana olisi tarkoitus käydä vetämässä mahdollisimman monta kierrosta ja viikonloppuna lauantaina olisi tarkoitus painua kavereiden kanssa pienellä tourille: Nummelanharju-Kiljava-Järvenpää/Hyvinkää. Riippuen missä kunnossa Järvenpään rata alkaa olemaan.

Grippiongelmia(ko?)
En muista olenko tästä aikaisemmin puhunut/asian aikaisemmin havainnut, mutta eilen tossa huomasin omasta powergripistä hassun huomion. Aina ku olen heittämässä, niin viimehetkellä pudotan pikkurillin ja nimettömän sormen pois rimmiltä. Eli käytännössä heitän kolmella sormella. En tiedä miksi toi nyt on tuntunu hyvältä ja tarkalta otteelta. Tämä ote tulee varsinkin silloin, kun heitän flättinä kovaa. Hysset ja annukat lähtee kuitenkin neljällä sormella rimmissä. Tiedä sitten pitäisikö vaan yrittää pakottaa itsensä heittämään viiden sormen gripillä vaiko jatkaa kolmella sormella. Saan kuitenkin tuolla kolmen sormen gripilläkin maksimipituuden draivereilla, joten eikai siitä mitään haittaakaan ole...

Ei kommentteja: