12.6.2013

Kankaanpäähän valmistautumista, ratingeja ja hyväntekeväisyyttä

Muutaman päivän päästä nokka kääntyy kohti Kankaanpäätä ja treenailtu nyt on jonkin verran. Vähälle on jälleen kyllä jäänyt, koska on vaan väsyttänyt niin pirusti, että ei ole juuri muovin lennätys jaksanut kiinnostaa.

Maanantaina kävin vetäsemässä kierroksen, eilen kaksi ja tänään yhden kierroksen. Siinä on kaikki mitä kerkeän ennen viikonlopun kisoja treenata. Huomenna on synttärit ja perjantaina jo lähtö, joten treenit on treenailtu. Maanantaina jäi niin kaivelemaan viikonlopun kisat, että oli pakko käydä vaan todistamassa itselleen, että pystyn pelaamaan paremmin kuin kisoissa. Ja pystyin. Heitin -2. Eilen sitten meni hieman heikommin: eka kierros muistaakseni +2 ja toisella kierroksella +6. Tuo +6 tuli melko taistelemalla, koska otin rakkaalta nelosväylältä ysin korttiin. Aina ei vaan pääse puista ohi. Oli kuitenkin siinä mielessä hyvä kierros, että peli oikeasti ei kulkenut ja joutui taistelemaan oman tuloksen eteen. Tuli sieltä myös pirkkoja napsittua. Eilen ekalla kierroksella tuli myös saavutettua yksi virstanpylväs Hyvinkään radalla. Pirkotin vihdoin 17-väylän ja näin ollen olen nyt pirkottanut kaikki väylät. Yhden väylän olen myös eaglettanut ja yhden heittänyt holarilla. Tänään vedin kenraalitreenit ja oli melko puuduttavan tappavaa par peliä. Lopputulos +1, mutta heitin 14-väylää pelkkää paria. Toisaalta oli hyvä saada tollanen perusvarma kierros alle ennen tositoimia.

Ratingit
Olihan ne rating päivityksetkin tulleet taas ja oma rating nousi takaisin sinne mistä se putosi Lahden kisojen takia. Eli rating on taas 878. Kankaanpää nyt todennäköisesti ratkaisee sen, että tuleeko rating taas putoamaan vai ei. Hyvinkäällä molemmat kierrokset taisi jäädä tuon alle (en muista, en jaksa tarkistaa). Toki toi ratingin laskuhässäkkä on niin monimutkanen, että eihän siitä ikinä tiedä. Antaa viisaampien tehdä laskelmansa.

Hyväntekeväisyyttä
Sitten loppukevennykseen. Jos satut omistamaan turhia kiekkoja joista haluat päästä hyvällä eroon, niin nyt olisi siihen hyvä hetki. Tällainen viesti tuli DGH:n puheenjohtajalta:

Disc Golf Hyvinkää haastaa kaikki seuran jäsenet mukaan tekemään hieman hyvää. Lasten kesä ry, joka on vuodesta 1952 lähtien järjestänyt lapsille leirejä, järjestää tänäkin kesänä 11 kesäleiriä joihin osallistuu n.1000 lasta. Nyt olisi tarkoitus lahjoittaa lasten liikuntaseikkailuleireille käytettyjä ja/tai uusia kiekkoja ihan oman mieltymyksen mukaan. Yksi korikin olisi hienoa saada mukaan lahjoitukseen. Kiekkoja kerätään kaksi viikkoa ja kiekot voit pudottaa keräyslaatikkoon, joka löytyy aina viikkokisojen yhteydessä radalta. Siispä haastan jokaisen jäsenen tipauttamaan boxiin 2 kiekkoa hyvään tarkoitukseen. Joka jannulla on niitä varmasti bägissä/nurkissa pölyyntymässä.
Itse tipautin boxin pohjalle neljä pesämunaksi. Saa nokittaa ;)

Eli jos Hyvinkäällä pyöritte, niin käykäähän ojentamassa auttava putterinne tai draiverinne laatikkoon. Vaikka viestissä lukeekin, että seuran jäsenille, niin tuskin niitä lapsia haittaa, jos kaikki ei ole tullutkaan meiltä. Kirjoittakaa kiekon pohjaan vaikka "Lasten kesä ry", niin ei mene löytökiekkojen kanssa sekaisin :)
Itse aijon luovuttaa ainakin myynnissä olleen Stalkerin hyvään käyttöön, koska kukaan sitä ei täältä halunnut ostaa.

Ei kommentteja: