2.6.2013

Viikonloppu Nastolassa & Lahdessa

Tosiaan viikonloppu tuli vietettyä Nastolassa. Taisi olla eka viikonloppu kuukauteen, kun ei ole mitään frisbeegolfkisoja eikä töitä. Tosin tätäkään viikonloppua ilman frisbeegolfia ei tarvinut elää.

Perjantai iltana käväsin Pajulahden vetämässä läpi tuloksella -9. Oli todella outoa pelata, koska koko kierroksella ei tuullut yhtään. Lauantai aamuna sen sijaan tuuli kunnolla ja tulokset oli sen mukaiset: 0 ja +1.
Ei vaan oikein peli kulkenut lähemmäs +30 asteen helteessä itikoiden keskellä.

Tänään käytiin kavereiden kanssa kiertämässä Mukkula. Jälleen lämpöä piisasi ja ruoho oli pitkää, joten kiekkoja sai etsiä vähän väliä. Itse heitin +20, joka ei nyt häävi tulos ollut. OB:t paukku Lahden radan tapaan ihan huolella. Ikävin OB tuli koettua 17-väylällä, kun hieman hakattu P2 putteri lensi lampeen ja sille tielle jäi. Vielä löytyy yksi bägistä, mutta sekään tuskin kauaa enää bägissä viihtyy.

On jo jonkin aikaa ollut sellainen fiilis, että P2 vaihtuu KC Aviareihin. Aluksi pohdin pitkään P-line P2, joka on käytännössä KC muovista tehty P2 versio, mutta se ei vaan jostain syystä istu mun käteen ja tuntuu liian liukkaalta. Vaikka Aviari on samasta liukkaasta muovista, niin kiekon beadin takia saan siitä paremman ja varmemman otteen. Samalla kiekko on vähän ylivakaampi, jota olen heittoputterilta alkanut enemmän toivoa. KC muovi myös kestää hieman paremmin iskua kuin peurs D-line (nimimerkillä alle kahdessa kuukaudessa kaksi D-line P2 putteria lähes alivakaaks hakannut).

Muuta ihmeellistä ei nyt ole omalla pelirintamalla tapahtunut. Hyvinkään radan talkoot on lähes valmiit ja varmaan jotkut talkoot vielä pidetään ennen viikonlopun Hyvinkää Openia, jossa itse olen myös pelaamassa. Ensi viikko siis menee lähinä kotirataa treenatessa ja odotukset sekä tavoitteet on laitettu korkealle omalta osalta. Kaksi kierrosta jos +5 pystyn pelaamaan, niin olen tyytyväinen. Se ei todellakaan mikään mahdottomuus ole, varsinkaan kun nyt radalta on puuta kaadettu ja osa itselle vaikeista väylistä on helpottunut.

Prodiscus open jää multa väliin rahallisista syistä (kiitos sähköfirma ja auton vakuutusten tarjoaja, kun muistitte mua samassa kuussa). Tosin kyllä noita kisoja riittää vielä :) Viikonloppuna siis Hyvinkää open, seuraavalla viikolla Frisbeepoint tour Kankaanpää, Jussina vedetään henkeä ja taas kuun lopussa Hyvinkäällä Medicin man open -parikisat. Olen seuraavaa tuotetestiä tässä jo vähän suunnitellu ja pähkäilly. Eiköhän sieltä jotain saada aikaseksi ;)

Ei kommentteja: