22.8.2013

Kilinää koko viikon edestä

Vähän on tullut taas löysäiltyä niin pelaamisen kuin kirjoittamisen suhteen. Nyt kuitenkin taas tarinaa riittää hetkeksi aikaa.

Viime viikonlopun pelit
Viime viikonloppuna käytiin kavereiden kanssa kiertämässä Kouvolan urheilupuiston rata neljästi läpi, joista kaksi kierrosta vedettiin leikkimielisesti CTP kisana. Koska kaikki väylät radalla on sopivan lyhyitä, niin jokaisella väylällä oli mahdollisuus heittää holari. Holarin sain paukutettua 18-väylän aikana väylältä 7.
Kouvolan urheilupuiston radan yläpannasta komeilee nykyään myös meikän nimi.
Seuraavana päivänä käytiin vielä äijäporukalla kokeilemassa Jaalan rataa, koska oltiin siellä päin mökkeilemässä ja rata sattui olemaan lähellä. Rata on paikallisen Lions Clubin rakentama ja jälki & suunnittelu oli vähän sitä luokkaa myös. Heittopaikat oli merkattu vain keltaisella pylväällä ja mattoja tms. hienouksia ei radalta löytynyt. Muutamia ihan siistejäkin väyliä kyseinen 9-väylän rata tarjosi, mutta sitten löytyi muutama tyhmällä tavalla vaikeaksi tehty väylä. Kuitenkin ihan kiva neppailurata ja voi sinne nyt joskus uudestaankin mennä, jos sattuu lähellä olemaan. Ihan vartavasten ei kyllä kannata radalle lähteä.

Hyvinkään viikkokisat
Työ meinaa viedä nyt niin paljon aikaa, että hyvä kun kerkeää edes kahdesti viikossa treenata. Tänään kuitenkin lähdin sitten treenailemaan viikkokisoihin. Lähdettiin väylältä 7. Alku oli ihan lupaava, mutta äkkiä peli muuttui jälleen sahaamiseksi, jota mun peli on ollut aikalailla Joensuun reissun jälkeen. Välillä käytiin nollissa, sitten tuplabogi, taas takaisin nolliin ja pari bogia. Kakkosväylällä tuli taas paukutettua, kun satuin tokaisemaan ennen heittoa "nyt muuten kilisee ketjut tai puut. Katotaa kumpi". Tällä kertaa kilisi ketjut jo toistamiseen samalla viikolla. Taisin olla ensimmäinen joka kyseisellä väylällä holarin on heittänyt (ja varmasti ensimmäinen, joka nimensä koriin sai laittaa). Muuten lopputulokseksi jäi tasan par, joka nyt oli ihan ok tulos. En ole päässyt nyt hetkeen kunnolla parin alle muutenkaan.
Uusi Voltti sitten tuli ihan ryminällä meikän bägiin.

Viikonloppuna sitten pelataan jälleen kunnolla, kun luvassa on ensin lauantaina seuranmestaruuskisat Hyvinkäällä. Eka kierros vedetään perusrataa ja toisella kierroksella pelataan muutetulla radalla, joka vaikutti tosi mielenkiintoiselta. Muutama väylä suosii selvästi meikäläistä, osa taas ei. Oli jotain huhua, että ensi viikolla viikkokisat pelattaisi tuolla layoutilla myös. Ihan mielenkiintoinen idea kieltämättä.

Sunnuntaina sitten lähdetään pikkuporukalla Järvenpään Discraft Ace Raceen, jota varten olenkin hyvän sparrin tällä viikolla saanut. Suurin ongelma ylipäätään mitään kisoja ajatellen on se, että en kerkeä treenaamaan nyt töiden takia kunnolla ja muutenkin alkaa pikkuhiljaa pitkä kausi omissa jaloissa painaa sekä ihan muut kuin heittohommat kiinnostaa. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan viitsisi mitään taukoja enää ruveta pitämään, kun parin kuukauden päästä saa taukoilla taas muutaman kuukauden verran.

Edessä olisi kuitenkin tosiaan enää tulevan viikonlopun koitokset, ensi viikon Frisbeepoint tourin Vampulan kisat sekä ensi kuussa Nummelan Syysmyrskyt. Sitten alkaa tämä kausi PDGA kisojen osalta olla paketissa ja saa alkaa hyvällä omallatunnolla keskittyä vaikka uuden änärin pelaamiseen kotona tai johonkin ihan muuhun. Viikkokisoissa pyrin kuitenkin käymään vuoden loppuun saakka. Ai niin onhan sieltä vielä seuran oma Grande Finale tulossa joskus, mutta kyseistä tapahtumaa en ole sen kummemmin jaksanut pohtia kuin että olen sinne menossa ja kisat on Akaalla. Myös muutama alkeiskurssi pitäisi vetää ja ne onkin ihan kivoja vaihteluita peruspelaamiselle. Noista kaikista sitten enemmän myöhemmin.

Myös muutama pieni muutos tuli bägiin tehtyä alkusyksyn iloksi.

  • Nyt kun uusi Volt tuli bägiin, niin heivasin Latituden Riotin vilttiketjuun. Suht samanlaisia kiekkoja molemmat.
  • Uuden Voltin rinnalle jätin alivakaamman Voltin. Menee hyvin uuden Voltin ja Ampin väliin.
  • Champion Dominator pois bägistä ja jatkan kahdella Blizzard Dominatorilla (175gr ja 157gr). Kyllä! toinen blizzu Dominator on täysipainoinen. Tiedä sitten miksi...
  • Hakattu Shock pois ja uusi pakasta vedetty tilalle.
  • Heittoputterilinja on nyt alivakaa JK Aviar, sopivan suoraksi hakattu Aviar Driver sekä Pig.

Ei kommentteja: