18.10.2013

Ensipuraisu talveen

Lokakuu - tuo ehkä kaikista paskamaisin kuukausi koko vuodessa. On kylmä, on märkää, on pimeää. Tänään saatiin onneksi vähän valoa elämään...ai mutta se olikin lunta! Ja kun tarkemmin asiaa tutki, niin lumi muuttui hetken päästä loskaksi maassa ja ilmassa rännäksi. Silti vaan on vielä pieni hetki pakko pelata muutamasta syystä. Eikä hätää, kyllä tämä kirjoitus tästä vähän positiivisemmaksi saattaa muuttua.

Lähdetään nyt viime viikonlopun viikkokisoista liikkeelle. Tulos +2 ja hyvä "pakkasputki" meni nyt hieman poikki. Sunnuntaina uusiks sitten. Viikonloppuna (tarkemmin huomenna) pelataan Hyvinkään seuran päätöskisat Grande Finale. Kisa pelataan Akaalla Kylmäkosken 27-väyläsellä radalla. Kisa vedetään siis yhden kierroksen verran ja kaikki väylät pelataan. Itsellä ei ole mitää hajua sijainnista saatika ratakarttaa enempää tietoa koko radasta. Näytti Youtubessa jotain pätkiä olevan, joihin nyt voisi ehkä vähän tutustua. Tosin pelaan yleisesti paremmin kun en hirveän hyvin rataa entuudestaan tunne. Pysyy paljon skarpimpana.

Tänään otin loppuvuoden ensimmäisen kierroksen lumessa & loskassa tarpoen. Tulipahan taas muistettua kuinka kivaa on potkia loskaa pois tiimatoilta, näpit jäässä, kiekot ja pyyhkeet märkinä. Kesällä jo parin seurakaverin kanssa juteltiin, että tänä talvena taitaa nuo talvikiessit jäädä vähemmäksi. Ainaki oma (ja kyseisten kavereiden) tekniikat oli aivan hukassa talven heittelyn jäljiltä, kun kaikki keskittyminen siirtyy heitosta & heittosuunnasta jalkoihin ja pystyssä pysymiseen. Onneksi seura on ilmeisesti ottamassa hallivuoroa, jossa on verkot, joten pääsee draivaamaan myös talvella ainakin joka toinen viikko.

Loppuun vielä muutama pieni muutos bägiin. Nyt kun alkaa kohta maa olla valkoinen, niin jouduin vaihtamaan valkoisen glow Elite Z Buzzzin -> Ti Buzzziin. Ensimmäinen huomio kiekkojen välillä olikin, että Ti on selvästi ylivakaampi kuin Glow Elite Z. Pari viikkoa sitten alkoi tulla pieni epätoivo, kun hyssekulmastakin Glow buzzz flippasi aavistuksen yli. Aloin jo pohtia, että pitääkö tässä siirtyä ylivakaampaan malliin, joka tässä tapauksessa olisi varmaan sitten ollut Roc. Onneksi Ti Buzzz kuitenkin kestää täysiä paiskomistakin kippaamatta, joten loppu hyvin kaikki hyvin.

Toinen muutos on Saint Pro:n tulo bägiin (kunhan postista mulle saapuu). Myös MVP Resistor tulee, kunhan jaksan kiekon tilata. Molemmista tulossa tuotetestit tänne.

Ei kommentteja: