29.11.2013

Mustan perjantain shoppailua

Kohta joulukuu on erittäinkin lähellä ja frisbeegolfnettikaupat pistää omat tarjouksensa pystyyn, mutta itse otin pienen varaslähdön osteluun Innovastoren Black Fridayn myötä.

Mukaan lähti jo jonkin aikaan harkinnassa ollut uusi SkillShot kori. Vanhassa Innovan Disctravelerissa ei fyysisesti mitään vikaa ollut, mutta halusin vaan korin, joka ulkomuodoltaan muistuttaa enemmän oikeaa koria. Vanhan korin sain myytyä pois.

Korin lisäksi mukaan lähti liuta uusia lättyjä. Ensinnäkin 4x uusia Yeti pro aviareja. Kaksi otan heti puttiputtereiksi ja kaksi menee varakiekoiksi. En ota kyseisiä lättyjä edes treeniputtereiksi, vaan pidän ne uusina kesää varten. Treeniputtereita alkaa itsellä kohta kymmenen paremmalla puolella olemaan.

Puttiputtereiden lisäksi ostin Star Aviarin täysipainoisena. Olen kauden lopun lähestynyt ja draivannut 170gr versiolla, joten ostettiin nyt tilalle täysipainoinen.

Testimielessä mukaan lähti pari kappaletta Champion Dyed Ternejä. Ternissä varsinkin tuo Champion muovi ja lupailtu liito kiinnostaa. Crank on toiminut sairaan hyvin, mutta ESP kun kuluu nopeasti, niin testaillaan, että olisiko Tern minkäänsortin vastike Crankille kovemmalla muovilla.

Joulukalenterista pitäisi koittaa bongailla vähän täydennystä omaan MVP arsenaaliin. Uusi Amp, Eclipse Proton Volt, kevyt Tensor, vara Resistor...onhan noita mitä aina tarvitsee :)

Ei kommentteja: