21.12.2013

"kesäkisat" talviradalla (200!)

Tänään päästiin taas pitkästä aikaan ulos heittämään kunnolla, kun Hyvinkään seura järjesti pienet talvikisat uudella talviradalla.

Ratahan on siis lähes sama kuin miten oikea menee, mutta osa väylistä on lyhennetty. Muutama uusikin väylä toki mahtuu karttaan. 

Porukkaa ei aivan järkyttävästi ollut, joten lähdettiin golf-lähdöillä ykköseltä. Tulin vähän kiireellä paikalle, joten ihan kylmiltään joutui lähteä heittämään. Bogin heti alkuun ja tuplabogi kakkoselta. Kakkosväylän maasto on aivan peilijäätä, eli jos omistat kenkiin piikit tai nastat, niin suosittelen. Loivaan ylämäkeen luistelu ja puttaaminen ei ollu mitään maailman helpointa hommaa. Nelosella alkoi ekan kerran tapahtua, kun nappasin O-Lacen käteen ja paukautin suoraan korin ketjuihin, mutta ei vaan jäänyt holari sisään. Helppo pirkko kuitenkin. Loppukierros töhöiltiin parin, bogin ja tuplabogin voimin. Vikalta väylältä otin pirkon, josta sitten lähti hyvä vire päälle.

Pelattiin siis kaksi kierrosta ja toisella kierroksella nappasin kärkeen ykköseltä pirkon. Kakkosväylän liukastelut skippasin kokonaan, kun uusi MVP Amp sattui tällä kertaa menemään holarina sisään. Oli vielä eka heitto sillä kiekolla ulkona. Harvoin tulee 12 väylän aikana kahta kertaa heitettyä edes korin ketjuihin, mutta tänään napsu avaukset kohdilleen. En tuota silti viralliseksi holariksi laske, vaikka heittopaikka onkin about 2m oikean tiin edessä. 

Loppukierros menikin vähän pyllyillessä. Neloselta hain uutta holaria, mutta avaus vasempaan metsään ja tuplabogi korttiin. Tuo uusi 9-väylä on kyllä kieltämättä siisti. 110m loiva S-heitto. Ekalla kierroksella koitin ternillä täysiä huonoin tuloksin, mutta toisella kierroksella viisastuneena heitin hieman alivakaalla buzzzilla ja helppo kolmonen korttiin. Loppuun vielä pirkko ja kahden kierroksen lopputulos +1.

Kun ottaa huomioon, että en ole ulkona kunnolla pitkiä väyliä varmaan yli kuukauteen pelannut, niin aika hyvä suoritus. Putti tuntui tosi hyvältä, vaikka aina ei uponnutkaan. Lähinnä tekniikka tuntui tosi rennolta ja putti irtosi kevyesti kädestä. Pitkästä aikaa oli oikein nautinto putata. Toinen asia mistä tässä vaiheessa voin mainita kiekkoihin liittyen on se, että uus Amp on muuten tosi vakaa! Kiekko kääntää suunnilleen yhtä paljon kuin Proton Volt, mutta pienempi loppufeidi. Eli lähinnä lentorata muistuttaa 8/5/-1/1 kuin sitä oikeaa -2/1. Eiköhän se kuitenkin siitä ala pikkuhiljaa kääntyä, kun kesää kohti mennään ja kiekolla vähän paiskoo puita. Tämä kausi kun ei näytä loppuvan ennenkuin vuosi vaihtuu. Etelä on lähes täysin lumeton ja lämmöt plussan puolella.

Sanotaan nyt vielä loppuun se mikä otsikossakin näkyy, että nyt on 200 postausta blogissa täynnä :)

Ei kommentteja: