5.1.2014

Kauden 2014 tavoitteet

Vuosi vaihtui ja sehän tietää uutta frisbeegolfintäyteistä kautta. Oikeastaan tämä kausi kiekkoilun kohdalta jatkui siitä mihin viime vuoden vikana päivänä jäätiin. Etelässä maa on lumeton ja ulkona pystyy pelaamaan täysillä. Tämän vuoden tavoitteet on mietitty jo viime vuoden puolella ja lähinnä jatkan siitä mihin viime kaudella jäin. Tottakai pitää myös hieman alkaa jälleen nostaa rimaa ja ottaa niitä kuuluisia uusia askelia.

Vuoden 2014 tavoitteet

  • PDGA kisoissa 10 parhaan joukkoon
  • Pääsy SM kisoihin
  • Paranna ratingia
  • Rating yli 910 kauden lopussa
Kaksi ensimmäistä tavoitetta on ehdottomasti ne kovimmat ja tavoitelluimmat tavoitteet. Viime vuoden Vampulan peli loi sen verran kovaa itseluottamusta omaan peliin ja osaamiseen, että uskon pystyväni nostamaan sen verran ratingia, että pääsisin SM kisoihin. Mitään tavoitteita siellä pärjäämiselle en laita, mutta pelkkä kisoihin pääsy olisi jo sairaan siisti juttu ja tietynlainen askel eteenpäin omalla uralla. Viime vuonna Pointin tourilla nostin itseni yhdellä hyvällä kierroksella lähes jo kympin kärkeen. Jos pystyn pelaamaan kaksi/kolme keskivertoa parempaa kierrosta, niin olen MA2 sarjassa hyvinkin hätyyttelemässä kympin kärkeä. Helppoa se ei ole, mutta uskon sen olevan mahdollista. Hyvinkäälle on haettu yhtä PDGA kisaa tälle vuodelle, joten siellä olisi paikka iskeä. Kotikisoissa olisi myös hyvä saada ratingia. Viime vuonna jokaisella päivityksellä sain nostettua ratingia, joten eiköhän jatketa hyvää putea tälläkin kaudella. Tosin kauden alussa saattaa hieman ratingit laskea, mutta kauden edetessä varmasti peli paranee. Kunhan heti alusta alkaen saisi paukutettua sitä 900 rajaa molemmin puolin, niin silloin tietää pelaavansa aika omaa tasoaan.

  • Pituusdraivit 115-120m
  • Midariheitot 90-100m
  • Putteriheitot 80-90m
Pituutta olisi jälleen pikkuisen saatava lisää. Draiveissa mennään jo päälle 110m, joten pikkuhiljaa hilataan metrejä eteenpäin. Varsinkin midareilla & puttereilla heittoa pitäisi treenata enemmän, koska tuollaisella 90-100m metsärännissä heittäisi paljon mielummin midarilla kuin draiverilla.

  • Kolme viikkokisavoittoa Hyvinkäällä
  • Vuoden pakollinen holari
Seura senkun laajenee ja hyviä pelaajia tulee lisää, mutta viime kausi osoitti jo sen, että kärkikolmikkoon pystyn puskemaan itseni yllättävänkin usein. Holareita viime kaudella tuli aika ennätysmäärä ja eiköhän se yksi tule tänäkin vuonna jossainpäin Suomea.


Tällaisilla tavoitteilla lähdetään liikenteeseen. Hallissa on paiskottu kiekko aivan sairaan täysiä tämä talvi, joten kiva päästä kesällä näkemään mihin ruuti riittää sitten kentällä.

Ei kommentteja: