11.1.2014

Treenailua & testailua

Eipä ole hirveästi tullut kirjoiteltua, mutta laitetaan nyt vähän viimeaikaisia kuulumisia.

Treenailua

Ulkona on tullut pelailtua noin kerta viikkoon. Pelit on kulkenut ihan hyvällä mallilla ja sisätreenit tukee hyvin pelaamista. Jos miettii omaa tasoa, niin ollaan aika perustasolla pelaamisessa, koska ei ole päässyt ulkona heittämään pitkää draivia, mutta onneksi tuollaista 70-80m draivia on saanut harrastaa.

Viimeaikoina on jotenki tekniikka ollut hieman palasina ja kovista draiveista on hävinnyt tehoa. Tähänkin löysin syyn viime sisätreeneissä. Olen koittanut saada vauhdin draiveihin nopealla ristiaskeleella. Nyt kun rauhoitin askeleet enemmän rytmittäviksi ja keskityn enemmän kropalla räjähtävään repäisyyn, niin homma alkoi taas toimia.

Sisällä ollaan seuran tyyppien kanssa pelailtu Putt Rankingia. Putti on ollut aivan käsittämättömässä tikissä ja viimeksi vedin omat enkat kyseisessä hommassa: 
6m - 8m - 10m
10  - 8   -  7  sisään

Onhan tuossa vielä 5 heittoa varaa parannella :)


Uusien lättyjen testailua

Muutamia testihankintoja on tullut tehtyä. Ostin testiin Discraftin Challengerit heittoputtereiksi (FLX & Elite X). Molemmat on tuntunut hyviltä heittää, mutta eivät ole hirveän varmoja tuulella. Kovalla vedolla alkaa jo kääntämään ja kiekolle saakin antaa hyvin hysseä. Kyseinen lätty sopii leveän rimmin takia paremmin heitossa kädessä kuin Aviarit. Otin tuulikeleille sitten tuohon kaveriksi Pigin bägiin.

Näiden lisäksi uusia lättyjä on MVP Servo, jota en ole vielä päässyt edes heittämään. Samoin postissa on tulossa Innova Champion Atlas & Discmania 2nd run Jackal. Ekasta Atlaksesta kun olisin niin paljon halunnut tykätäkkin, mutta kiekko oli meikän kädessä kovalla vedolla aivan flipperi. Nyt Champion version pitäisi olla vakaampi ja haluan antaa kiekolle uuden yrityksen.

2nd run jackalia olen halunnut jo pitkään koittaa, mutta en ole saanut tilaisuutta. Ykkösrunikin oli jo hyvä, mutta omassa bägissä Volt vei voiton. Kokeillaan yt vielä tuota uudempaa Jackalia, että mihin siitä on.

Ei kommentteja: