4.2.2014

Kisakalenterin kasailua ja muuta mukavaa

Tämän vuoden kisat alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan tourien osalta. Kovasti tekisi mieli jo päästä kiertämään ratoja, mutta maltetaan vielä hetki.

Tourien päivämäärät on pikkuhiljaa tulleet ja tämän vuoden Powergrip Tour on nyt kalenteriin lyöty. Viimevuotiset samat paikkakunnat odottaa pelaajia tänävuonna, tosin radat ei ole ihan 100% samat. Oulun rata on tänävuonna ainakin eri. SM-kisat kun ovat tämän vuoden tavoitteena, niin löin senkin tuonne valmiiksi kalenteriin, pääsin sinne tai en. Vielä puuttuu seuran omat kisat ja erilliskilpailut. Baltic Sea Tour alkoi myös vähän kiinnostaa, kun Suomen osakilpailun yhtenä paikkana on mainittuna Hyvinkää. Tosin mitään ei ole vielä järjestäjältä kuulunut meillepäin, joten mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma. Muutenkin olisi sairaan siistiä lähteä touria pelaamaan esim. Viroon. Saisi vähän "ulkomaan tatsia" pelaamiseen, mikäli Viron nyt jotenkin eteläisemmäksi valtioksi pystyy ymmärtämään. 

Kiekkouutiset
Bägin kasailu on edelleen hieman vaiheessa. Muutama vaihtokiekkoina haalittu S-line Jackal tuli bägiin alivakaaksi draiveriksi. Saas nähdä toimiiko siinä tarkoituksessa mihin sen olen hommannut. Tuon Crankin kanssa tein pienen kompromissin: tilasin Innova Champion Katanan testiin. Kyseinen lätty toimii varmasti paremmin Innova Dominatorin parina. Luultavasti silti ajaa bägissä saman kuin Crank. Sen lisäksi midarilinjaan alivakaaksi midariksi paluun tekee jo kolmatta kertaa Discraftin Meteor (jos tällä kertaa jättäis myymättä kiekon, jos se ei bägiin nyt jää). Näiden lisäksi ihan testimielessä ostin vielä Discraftin Avengerin & Cometin. Vielä pari viikkoa pitää odotella Axiomin kiekkojen saapumista Suomeen ja sen jälkeen testiin tulee lafkan uusi heittoputteri & midari.

Omat kiekkovarastot alkaa täyttyä siihen malliin, että Markkinat puolelle lävähtää kohta pieni setti uusia käyttämättömiä & vähän käytettyjä lättyjä. Suurin osa on tullut itselle niin, että olen tilannut kaksin kappalein tiettyä mallia. Kuluneet jätän vielä itselle, mutta uudet saa jatkaa matkaa muiden bägeihin.

Muuta mukavaa
Viikonloppuna Hyvinkään radalla pelataan DGH:n talvimestaruuskisat. Kisa käydään koko talven käytössä olleella talviradalla. Mitään suurempia tavoitteita en itselle laita sijoitusten suhteen, mutta jos kahden kierroksen jälkeen olen pakkasen puolella tuloksissa, niin olen tyytyväinen. Kunhan pääsee vähän pelailemaan ja testailemaan kiekkoja, niin se on itselle pääasia.
  


Ei kommentteja: