17.3.2014

Viikonlopun kosteanjäätävät reenit

Viikonloppuna takatalvi iski takaisin, mutta sehän ei menoa haitannut. Pari kierrosta tuli kuitenkin Nummelanharjulla pelailtua.

Lauantaina tuli siis lunta tupaan ja kesä otti pienen takapakin, mutta heittämistä se ei muuten haitannut, kuin että valkoiset kiekot pois bägistä. Hyvinkään karpaasit tuli mukaan radalle ja ensin vedettiin kierros yksilökisaa, jonka jälkeen jaettiin sitten parit sijoitusten mukaan ja jatkettiin parikisana.

Yksilökisa lähti aivan mahtavasti alkuun käyntiin ja sain puskettua itseni heti lähes alkuun -2 lukemaan ekoilta väyliltä. Tämän jälkeen pieni romahdus ja nolliin. Uuteen nousuun ja taas äkkiä oltiin -2 lukemissa. Sitten 14-väylällä tapahtui jotain ja vetäsin ysin korttiin. Avaus karkasi puihin ja melkein autotielle. Sieltä muutama vaikea lähestyminen ja peli levisi. Loppuun vielä helppo noin 4m putti kokonaan ohi korista ja wola! Loppuun taistelin paria ja bogia vuoronperään, mutta eihän se nyt ihan nappiin mennyt. Tulos heitteli jossain +6 ja +8 välillä. Eli ei sinnepäinkään mitä sen piti olla lopulta. Noh eipä mennyt hyvin muillakaan ja nappasin voiton Mutikaisen Teemulta yhden heiton turvin. Parikisaa jatkettiin ruokatauon jälkeen ja kasetti levällään sai pelata huonoa tulosta koko kierroksen. Viimeseksi jäätiin.

Tämä oli onneksi vain hauskanpitoa kavereiden kanssa, mutta ensi viikonloppuna homma menee vähän vakavemmaksi, kun sunnuntaina pelataa Frostbite Tourin viimeinen osakilpailu Nummelanharjulla ja aloitan oman kisakauden tällaisella pienellä kenraalikisalla. Mitään huimaa sijoitusta en lähde hakemaan, koska pelaan avoimessa sarjassa, vaan lähinnä tarkoitus on ottaa tatsia kilpapelaamiseen ja katsoa vähän omaa tasoa samalla. Muuta tavoitetta en taida itselle laittaa kuin, että Mutikaisen voitan uudestaan. Onhan sitä tuolla radalla ennenkin tasaisesti väännetty ;)

Loppukevennys

Jokamiehen unelma vaatekaappi

Offical DGH bag :)

Ei kommentteja: