1.4.2014

Viikon frisbeetouri etelässä

Viime viikko tuli oltua tien päällä ja lähes joka päivä tuli pelailtua. Viikon kestäneen treenitourin aikana tuli nähtyä yksi uusi ja kolme tuttua rataa.


Ykslammi DGP
Touri alkoi tiistaina, kun lähdettiin Mutikaisen Soilen kanssa kiertämään Hausjärvelle Ykslammen rataa. Kyseinen rata oli mulle uusi ja puheiden mukaan kyseessä oli todella hyvä rata. Ja olihan se! Homma lähti ihan kivasti käyntiin, kun heti ekalla heitolla nappasin ykköseltä vuoden ekan holarin.

Vuoden eka holariväylä.
Kokonaisuudessaan rata oli kieltämättä aika siisti ja yksi ehdottomasti parhaimmista 9-väyläsistä radoista mitä oon pelannu. Väylistä yksikään ei muistuttanut juurikaan toisiaan ja rata ei selvästi suosi kummankaan kätistä heittäjää, vaan vuorotellen on käännöksiä vasemmalle sekä oikealle. Radalla pääsee myös heittämään ainakin kerran täysiä mäen päältä, joten ei mene ihan neppailuksi. Ekan kierroksen taisin sössiä lopussa +1 tulokseen ja tokan kierroksen jotain +3. Hieman jäi hampaankoloon, koska pakkaselle vetämiseen ei kuitenkaan ihmeitä tarvittaisiin. Jos lähellä ajelee tai asustelee, niin ehdottomasti kannattaa käydä kokemassa tämä rata!

Yksi radan siisteimmistä, mutta myös vaativimmista väylistä niin teknisesti kuin oman kunnonkin takia. Oli pieni kiipeäminen...

Hyvinkää DGP
Ykslammelta suunnattiin heti perään rakkaalle kotiradalle. Ensimmäistä kertaa oli sen verran sulaa tänävuonna, että pystyi täysillä pelaamaan ilman liukastumisen vaaraa. Radalta tyydyttävä par tulos. Keskiviikko aamuna vedin vielä toisen kierroksen, joka taisi olla aika lähellä samaa tulosta. Pakkaselle ei vielä päästy aivan.

Pajulahti, Nastola
Keskiviikko ja torstai tuli pelattua ex-kotirataa, elikkäs Nastolan Pajulahden rataa muutami kierroksia. Heti keskiviikkoiltana pistin omat enkat uusiksi radalla, vaikka yksi väylä olikin poissa käytöstä. Uusi enkkani parani kahdella heitolla ja nyt enkat on -10. Koko kauden alun ongelmia tuottanut lähipeli alkoi pikkuhiljaa onnistua, koska Pajulahdessa suurin osa väylistä on neppailuväyliä, joten lähipeliä saa treenata ihan tosissaan. Toinen holari kahden päivän sisällä oli jo aika lähellä, kun kilistelin korin kattoa.
Pajulahdessa iltakiessillä
Mukkula DGP, Lahti
Koska oltiin jo Nastolaan asti päästy, niin tuli myös perjantaina ja lauantaina pyörähdettyä Lahdessa Mukkulan radalla. Kaveriporukalla ei lähdetty minkäänlaista tulosta edes pelaamaan, koska ainakin ykköskori puuttui. Sen lisäksi rata kun on suurimmaksi osaksi nurmea, niin tavoitteena oli vain heittää hyviä avauksia ja loppuväylän pysyä pystyssä ja hengissä. Mukkula ei oikein vielä ole pelikunnossa, koska nurmi ei ole imenyt kosteutta kunnolla. Kyllähän siellä pysty pelaamaan, mutta ei kovin nautittavasti. Jos jotain positiivista pitää omasta pelistä Lahdessa sanoa, niin väylät tuntuu joka vuosi lyhyemmiltä ja alkaa pidemmätkin draivit pysyä OB rajojen sisällä.

Sellainen touri sitten. Lähipeli alkaa olla pikkuhiljaa kunnossa ja se on ilahduttavaa. Tänään alkoi ensimmäiseen Powergrip tourin kisaan ilmottautuminen ja odotusten mukaan kisa menikin parissa minuutissa täyteen. Onneksi itse pääsin mukaan MA1 sarjaan. Eli tänävuonna sitten pelataankin astetta kovemmassa porukassa taas. Palkintosijoille tuskin mennään yksissäkään kisoissa, mutta yritys tulee olemaan tottakai kovaa. Näillä eväillä sitten kohti tulevaa.

Ei kommentteja: