1.6.2014

Baltic sea tour - tuskien taival

Reilu viikko sitten pelattiin akselilla Hyvinkää-Keinukallio-Tali tiukka Baltic Sea tourin osakilpailu, johon osallistui nimensämukaisesti baltianmaista porukkaa. Homma ei omalta osalta mennyt nappiin. Oikeastaan ei sinnepäinkään.

Lauantai aamu alkoi Hyvinkäältä, jossa lähtö oli väylältä 16. Ei tullut napattua kuvaa omasta scorecardista, mutta pelaaminen oli suht vaikeaa. Muutama todella tyhmä virhe heti alkuun ja plussan puolelle jouduttiin. Hyvinkään pelasin muutenkin vähän hölmösti ja lopputulos +2. Pirkot oli tosi tiukassa itselläni koko kierroksen ajan.

Hyvinkään jälkeen oli parin tunnin tauko, jonka aikana kerkesi hyvin syömään ja siirtymään Keinukallion radalle Keravalle. Kokopäivä oli aivan sairaan kuuma ja ilma muistutteli kyllä hyvin juotavasta. Pelkkä eka kierros oli fyysisesti todella raskas paahtavassa helteessä ja tuulettomassa säässä.

Sää Keinarissa ennen kierrosta
Keinariin lähdin väylältä 9, jonne päässy oli jo pieni saavutus, koska väylä oli suht kaukana ja vielä hyvä kiipeäminen perään. Keinarin kierrokselta ei kieltämättä jäänyt juuri mitään muuta käteen kuin todella alisuoritettu tulos. Pää oli aivan finaalissa, vaikka kroppa jaksoi valitettavasti heittää täysiä. Siksi valitettavasti, että päästiin aika pitkälle väärään suuntaan lähes jokaisella avauksella. Pelaaminen oli aivan päätöntä omalta osalta ja loppukierroksen vaan koitin selvitä maaliin. Otin tavoitteeksi heittää +4, mutta lopputulos +11 oli jotain aivan muuta mitä osasin odottaa. Samalla tuli heitettyä huonoin reitattu kierros koskaan.

Sunnuntaina pelattiin vielä Tali vaikeimmalla layoutilla. Rata tuotti jo siinä mielessä itselle ongelmia, että en ollut koskaan käynyt pelaamassa mitään layoutia Talin radalla. Koitin pelailla omalla peruspelillä koko radan läpi ja mielestäni pelasin ihan ok kierroksen. En muista par lukemaa, mutta plussan puolelle jäätiin muistkaakseni yli 10 heitolla.

Kierrosratingit olivat näiltä kolmelta kierrokselta:
Hyvinkää: 891
Keinukallio: 839
Tali: 889

Eli jokainen kierros jäi oman tämänhetkisen ratingin alapuolelle. Luultavasti ratingini tulee laskemaan seuraavassa päivityksessä alle 900 pisteeseen, mutta sehän näyttää vaan tämän hetken tasoni.

Ei kommentteja: