24.6.2014

Testailua, treenailua, opettamista

Viime viikkoina on taas kerennyt tapahtua kaikenlaista ja vedän nyt muutaman viikon fribajutut yhteen.

Leidit radalla 2
Jo ennen juhannusta käytiin Hyvinkään radalla toinen naisille tarkoitettu Leidit radalla -tapahtuma, jossa itse sain olla mukana opettamassa uusia tulokkaita frisbeegolfin saloihin. Ensimmäisen tapahtuma viime syksynä vedettiin kovassa tuulessa ja sateessa. Tänävuonna päästiin pelaamaan auringossa ja uusia naisia olikin hyvin mukana pelaamassa. Oli mukava päästä pitkästä aikaa opettamaan tekniikkaa, koska kesken oman selityksen omasta tekniikasta jälleen löytyi uusia unohdettuja juttuja, kun joutui ääneen selittämään miten esim. putataan tarkasti. Toivottavasti saataisiin vaikka syksyksi kolmas tällainen tapahtuma, koska porukkaa näyttää riittävän.

Bägipäivityksiä
Kankaanpään kisojen jälkeen koitin hieman päivittää bägiäni uuteen settiin. Nyt kun MVP on tuonut kelpo draiverit markkinoille, niin halusin kokeilla joko olisi aika siirtää koko bägi MVP & Axiom comboon. Muutamia kierroksia pelasin ja totesin, että en pysty pelaamaan parhaimmillani kyseisellä setillä. Osaa kiekoista pitäisi hakata huomattavasti alivakaammaksi ja MVP:ltä ei oikein löyty vastinetta Innova Pigille tai Discraftin Dronelle. Tein kuitenkin pieniä viilauksia pitkästä aikaan bägiin. Heittoputteri Envystä joudun pikkuhiljaa luopumaan, koska kiekko alkaa olemaan jo sen verran alivakaa, että ensi kuussa pitää hommata uusi tilalle. Samoin hakattu R-pro Pig olisi suunnitelmissa vaihtaa Blizzard Champion versioon. 

Midarilinjastossa tein pieniä muutoksia: Comet-Axis-Vector-Drone. Tiputin Aliaksen sekä Atlaksen pois ja korvasin ne Axis & Vector kombolla. Vielä pitäisi hommata painavempi Axis, kun joskus ostin 174gr version ja sen jälkeen on tuo voima lisääntynyt sekä kiekko hakkautunut alivakaammaksi.

Draiveriosasto myös hieman muuttui. Resistor vaihtui suorempaan Shockiin. 
Pituusdraiverilinja on nyt Inerita - 3x motion - 2x Tesla. Motionit ovat tuoneet eri painoilla hyvän yleisdraiverisetin omaan peliin ja kiekoista on tulossa tuotetesti, kunhan sen kerkeän kirjoitella.

Uusilla apajilla
Nyt kun tuli luotua Frisbeegolfradat.fi:in oma profiilin ja aloin listaamaan pelaamiani ratoja, niin radat kolahti lukemaan 29. Eli yksi oli pakko saada lisää. Näin ollen pakkasin auton ja suuntasin kohti Lohjaa ja vielä tarkemmin Nummi-Pusulaa, josta oletin löytäväni 9-väyläsen frisberegolfradan. Ja niin löysinkin. Ratatietojen perusteella oletin radan olevan ihan ok tasoa, kun netistä löytyi tiedot väylistä sekä ratakartta. Pettymys oli kuitenkin aika lievä ilmaisu kyseisestä radasta...

Väylä 1. Koko väylä oli aivan täynnä kasvustoa.

Tarkemmin sanottuna koko rata oli täynnä kasvustoa.

Kolme väylää heitin, jonka jälkeen oli pakko luovuttaa, ellei halua kiekkojen hukkuvan. Sen lisäksi maasto oli aivan märkää, joten rata ei millään tasolla inspiroinut pelaamaan. Eli toista kertaa ei siis kyseiselle radalle tarvitse mennä ainakaan frisbeegolfia pelaamaan. Maisemat oli kyllä upeat, koska radan vieressä on järvi, mutta se nyt ei kauheasti lohduttanut 30km ajomatkan takia. Mutta pääasia oli, että 30 rataa tuli nyt itselle täyteen :)

Mun profiilin voi käydä katsomassa tuolta: http://frisbeegolfradat.fi/members/virus88/

Muuta ihmeellistä ei oikeastaan ole tapahtunut frisbeegolfin saralla. Muutaman kierroksen olen Nummelanharjua kiertänyt ja aina suht lähelle nollaa. Ensi viikolla loppuu työt ja alkaa kesälomat, joten jos säät sallii, niin pelaaminen senkun lisääntyy. Myös Hyvinkään Heinäpaalikisat lähestyy kovaa vauhtia, joten pitäisi alkaa niitäkin varten oikeasti nyt pelaamaan. Tänään tuli ratingpäivitykset ja omat ratingit putosi 907 > 900. Notkahdus ei ollut niin paha kuin oletin, mutta Baltic Sea Tour puuttui listalta, joka tulee pudottamaan varmasti entisestään ratingia. Nyt pitäisi siis Hyvinkäällä onnistua, jotta saisi ratingit pidettyä kauden loppuun saakka yli 900 pisteen.

Ei kommentteja: