4.7.2014

1. lomaviikon pelailua

Kesäloma alkoi. Niin alkoi myös pelailutkin. Vaikka alkuviikko olikin sateista, niin loppuviikosta on päästykin ihan huolella pelaamisen makuun.

Viime lauantaina loma alkoi Keravan suunnilta. Alkulämmittelynä käytiin pelaamassa Tuusulan uusittua rataa, joka ei tässä vaiheessa ollut kaikkien väylien osalta ihan valmis. Tuusulasta lähettiin hyvien säiden takia vielä Keinukallio kiertämään. Melko väsynyttä oli peli varsinkin loppukierroksella. Alkukierroksesta olin jo hyvän tovin pakkasella, mutta loppujenlopuksi tulos taisi olla jotain +6 luokkaa. Tarkkaa tulosta en laskenut. Hieman huonompaa tuuria nähtiin väylällä 6, kun hyzerflip heitto ei lähtenytkään hysseflippinä vaan pelkkänä hyssenä alamäkeen. Juuri kun kiekko oli lähdössä feidaamaan, niin eiköhän se osu ilmassa olevaan puhelin/sähkölankaan ja suorista itseään samalla ottaen hyvät lisämetrit sivusuunnaassa. Sille tielle jäi siis sininen MVP Switch. Jos joku kiekon heinäpöheiköstä löytää, niin soitelkaahan.

Maanantaina käännettiin auton nokka kohti Frisbeepointtia, josta lähtikin läjä uutta muovia mukaan. Mukaan lähti kaksi uutta heittoputteria, eli Axiom Envyä sekä kaksi alivakaata väylädraiveria Axiom Inspireä. Envyt oli hetken loppunut kokonaan tästä maasta täysipainoisina, joten nyt kun niitä sai, niin piti ottaa yksi varastoon. Vanha Envy jäi kippaavaksi heittoputteriksi bägiin ja uusi nyt tulee ykkösheittoputteriksi suoriin linjoihin. Kadonneen Switchin tilalle ostin 160gr Axiom Inspiren. Muutamien testiheittojen perusteella kiekko on täydellinen hysseflippikone. Kiekolle saa antaa ihan kunnolla kulmaa ja kiekko lähteekin suht helposti kääntämään lyhyemmälläkin matkalla. Toinen inspire "1776 edition" menee hyllylle keräilemään pölyä ja arvoa.

Mukaan Pointista lähti 2x Envyä sekä 2x Inspireä. Ylempi kevyt Inspire meni bägiin ja alempi hyllyä koristaamaan.

Yhden välipäivän joutui pitämään sateen takia, mutta keskiviikkona oltiin taas menossa. Uusia kiekkoja pääsin testaamaan Järvenpään radalle. Radalla oli aivan törkeä tuuli, joten Inspireä ei ihan hirveästi päässyt heittämään. Kerran takatuuleen sain täysiä paiskata ja hyvin tuntui kiekko lentävän ja ennenkaikken kääntävän. Envy toimi juuri niinkuin olettaakin osasi. Suora lätty kovaa heitettynä, hiljempaa heitettynä pieni feidi. Puolessavälissä rataa saatiin myös pieni sadekuurokin niskaan, mutta loppukierroksesta sekin helpotti. Tulosta en laskenut radalla, koska halusin lähteä puhtaasti testailemaan kiekkoja ja hakemaan tatsia, joka nyt on vähän hukassa ollut varsinkin kovaa puttereilla ja midareilla heittäessä. 

Kiekkotestailua Järvenpäässä
Järvenpäästä lähdettiin Burger Kingin kautta Tuusulan radalle, jonne oli tullut osa tii-matoista sekä 12-väylän kori. Eli rata alkaa olla aikas valmis. Samalla siinä parin kierroksen jälkeen huomasin, että radalla käydään avajaiskisat samana päivänä, joten miksipä ei. Pari kierrosta siihen vielä päälle.

Viikkokisat/avajaiskisat meni omalta osalta ihan hyvin. Lähdettiin väylältä 11 ja kierrettiin kaksi kierrosta putkeen. Eka kierros meni pienissä ongelmissa tuulen takia ja kierrostulos -2. Toisella kierroksella alkoi sitten lähestymiset toimia ja pirkot paukkumaan. Harmittava bogi tuli molemmilla kierroksilla 12-väylällä, mutta toisen kierroksen -4 oli jo huomattavasti parempaa peliä itseltä. Lopputulos -6 ja jaettu kakkossija. Taitaa olla tämän vuoden paras viikkokisasijoitus itseltä millään radalla. Tosin taisivat olla ylipäätään kolmannet viikkokisat tänävuonna omalta osalta. Jaettuun ykkössijaankin oli hyvät mahkut, mutta joskus vaan se parin metrin helppo putti nousee vielä helpommin ylärautaan. Radalla tosin mahkut -10 tulokseenkin on ihan realistiset. Rata ei ole mikään kovin vaikea ja lähes joka väylällä pystyy pirkon ottamaan.


Näin mukavasti on loma lähtenyt omalta osalta käyntiin. Ensi viikolla sitten taas kisaillaa Hyvinkään suunnilla. Ensin keskiviikkona käydään hakemassa tatsia Avery Jenkinsin Deep in the Game- klinikalla edellämainitussa paikassa ja sunnuntaina taistellaan Hyvinkään Heinäpaalit -kisassa rating pisteistä ja kunniasta.

Ei kommentteja: