10.10.2014

DGH SM - ennakko & muuta mukavaa

Viime jutusta on taas hetki vierähtänyt. Vampulan jälkeen on ollut vähän hiljaista pelaamisen suhteen, mutta huomenna saadaan hetkeksi taas muutos tähänkin hiljaisuuteen.

Suurin syy miksi ei ole Vampulan jälkeen juurikaan tullut pelattua, koska ensin ei ollut aikaa. Sitten kun oli aikaa, niin tuli flunssa. Kun flunssasta melkein päästiin, niin se siirtyi poskiin. Nyt kun räkä on pikkuhiljaa saatu poskista pois ja pelikunto johonkin vaiheeseen, niin kisat onkin jo huomenna ja treenattua ei olla yhtään.

Seuranmestaruuskisoihin lähden kuitenkin ihan avoimin mielin. Tatsi tuskin on ihan kauhean hukassa ja muutamien lämmittelyheittojen jälkeen alkaa varmasti homma sujumaan. Uusia kiekkoja bägiin on tullut yksi: Axiom Soft Envy. Envyä en ole päässyt kertaakaan heittämään ja sitä käytänkin aika varovasti kisoissa. Kiekosta on oma testi tulossa kunhan tosiaan pääsen sitä testaamaan. Seuranmestaruuskisoihin on taas tehty mahtava layout kisaa varten ja odotan innolla sen pelaamista. Itse kisoihin lähden hakemaan tottakai top 10 paikkaa, vaikka tällä pelimäärällä se on jo aika kova temppu. Tosin pienessä flunssassa kun joutuu pelaamaan, niin ei välttämättä kunto ole aivan parhaassa iskussa. Tavoitteena on myös koittaa välttää suuria romahduksia, joita viime kisassa (Vampula) mulla oli.

Hyvinkään uusi rata 
Paljon spekuloitu Hyvinkään uusi rata on todennäköisesti 100% valmis tänä viikonloppuna. En ole käynyt katsomassa rataa, mutta korit & tiipaikat ovat jo paikallaan ja enää opasteet puuttuu. Näin jossain jonkun omatekemän ratakartan, mutta en tähän hätään sitä löytänyt, joten menkää katsomaan itse väylät. Meresmaan mukaan kyseessä on Etelä-Suomen vaikein metsärata, joten itse odotan Kankaanpään tyylistä rataa. Pitää käydä kokemassa kunhan kerkeää. Kuulemma radalta löytyy itse radan lisäksi draiviverkko, joka on tervetullut lisä. Eipähän tarvitse jäädä aina ekalle väylälle availemaan kättään.

Niinkuin varmaan joku ehkä huomasi, niin myös blogi on saanut pienen päivityksen. Pitkään sitä jo mietin, mutta nyt se vihdoin tuli tehtyä. Ehkä tällä taas se vuos mennään eteenpäin, kunnes kyllästyy :D

Näillä eväillä kohti DGH Seuranmestaruuskisoja!

Ei kommentteja: