6.11.2014

Kerran vielä! - Ruska open Hyvinkää ennakko

Ylihuomenna starttaa vuoden viimeinen PDGA-sanktioitu kisa meikäläisen ja monen muun kaudella, kun Hyvinkäällä taistellaan Ruska Openissa.

Itse lähden kisaan vähän takki auki. Treeniä on tullut parin kierroksen verran neppailuradoilla, jonka aikana olen huomannut, että putti senkun porskuttaa voittokulkuaan, mutta 30m lähestyminen on pahinta, mitä vaan radalla voi joutua tekemään.

Oikeastaan mitään muuta panosta tässä kisassa ei ole kuin itselle asettama 900-ratingpisteen raja loppukaudelle. Tämän hetken ratingit ovat 893, eli nyt tarvitaan muutaman pisteen korotus. Se ei vaadi edes kauden parasta peliä, vaan luultavasti 920-950 kierroksilla tähän voidaan jo yltää. Vielä kun kotiradalla saa meuhkata menemään, niin puitteet ovat täydelliset ratingin nostamiseen. Ainoastaan pelaamattomuus on nyt tiellä. Toinen suuri uhka on jälleen se, että kun kotiradalla pelataan, niin paineet kasvavat niin suuriksi, että homma kusee...taas...kolmannen kerran.

Viimeisiin kisoihin tein pieniä bägimuutoksia kiekkosettiin. Lyhykäisyydessään puttereita lukuunottamatta koko muu bägi on MVP/Axiom settiä. Gstar Rhyno sekä Drone putoaa pois, koska uusi Soft Envy on niin vakaa, että sillä uskaltaa lähteä pelaamaan tuulessakin. Sen lisäksi varaudun tuuleen ottamalla Shockin rinnalle Resistorin. Siinäpä nuo. Jos tuo setti toimii, niin luultavasti jatkan sillä ensi vuoteen saakka.

Vielä kerran kaivetaan bägi kaapista ja lähdetään metsälle yhdessä.
Kauden jäähyväiskisojen lisäksi pelaan jäähyväiskisat rakkaan Grip EQ-repun (L-series) kanssa, joka lähtee kahden vuoden yhteiselon jälkeen uuteen osoitteeseen ja ensi kaudelle on uusi reppubägi hakusessa. Vielä on epäselvää tuleeko uusi bägi olemaan uudempi Grip vaiko Latituden uusi bägi, mutta sekin selviää tässä joulukuussa.

Ei muuta kuin lauantaita kohti ja laitetaan kisakausi tyylikkäästi pakettiin!

Ei kommentteja: