23.11.2014

Ylimenokauden päivityksiä

Vaikka virallisesti olen oman kauteni päättänytkin, niin nollakelit on ajanut miehen muutaman kerran radoille pelaamaan. Pieni välipäivitys siis loppuvuoteen.

Viikko sitten tuli pyörähdettyä kotihoodeilla Nastolassa ja tottakai Pajulahden neppailurata piti käydä kavereiden kanssa kokemassa. Radalla saa hyvät kisat aikaan taitotasoon katsomatta, koska pisimmät väylät ovat 80m ja lyhyimmät 30m. Par lukemat radalla ovat vähän miten sattuu ja taisin neljättä kertaa elämässäni ottaa radan pisimmällä väylällä eaglen. Tosin noin 80m hyssepommieaglella ei kauheasti voi lähteä juuri missään "kunnon" radoilla tuulettelemaan. Kuitenkin -7 kyseiseltä radalta viime aikojen pelaamisella on ihan kohtuuhyvä tulos. -10 edelleen odottaa ottajaansa...

Avaus lähes milliin Tuusulassa. On se Axiom Theory mahti lätty.
Tänä viikonloppuna kävin Tuusulassa pyörähtämässä. En oikeastaan lähtenyt edes pelaamaan tulosta, vaan kunhan höntsäilin ja neppailin, kun rata oli tyhjä. Pelin aikana alkoi sataa lunta ja räntää. Hetken sitä jo toivo, että nytkö se talvi tulee, mutta näköjään vielä saadaan odotella.

Ei kommentteja: