27.3.2015

Treeniä, kisaa ja muutoksia

Viikko taas vierähtänyt ja takatalvesta huolimatta kesä alkaa olla ovella. Sen tietää kahdesta asiasta: Hyvinkään vanha rata on muuttunut takaisin kesäleiskaan ja uudet pelikengät on otettu sisäänajoon.

Viime viikonloppuna tuli käytyä Tuusulassa pelailemassa, koska siellä alkaa olla "urkan rata" todella hyvässä kunnossa. Edellisenä yönä oli kovat pakkaset ja päivälläkin tuuli kylmästi sekä oltiin nollakelissä, niin maa oli jäisen kovaa ja sai uudet pelikengät sisäänajoa varten käyttöön. Peli itsessään ei ottanut onnistuakseen kovalla tuulella, mutta pääasia että pääsi kenkiä kokeilemaan.

Harmi kun ei saanut nauhalle mun ekaa vauhdinottoa kyseisillä kengillä. Oli meinaa sellaista kengurumenoa, kun alla olikin yhtä äkkiä leveämpi, pitävämpi ja kumisempi pohja. Sairaan hyvät kengät muuten ovat kyllä nuo Salomonit jalkaan. Vanhoissa Salomoneisaa tuli jalkakipuja, mutta näissä ei tuntunut olevan ongelmaa. Suurin syy miksi valitsin juuri kyseiset kengät oli se, että kengän pohjakuvio on identtinen vanhojen kenkieni kanssa. Tykästyin varsinkin kantapään sileään muotoiluun, joka pyörii nätisti heittäessä. Muutenkin pohjan kuvio on melko matala, mutta märällä pitävä. Eli kaikkea mitä pelikengiltäni odotan.

Tuusulassa alkoi selkä taas vihotella, joten päivän paussi oli paikallaan, kunnes tiistaina tuli taas lähdettyä Hyvinkäälle pelaamaan. Hyvinkään vanhan radan kesälayout on auki ja radalla onkin vain pari väylää enää lumessa, mutta silti pelattavissa. Talvikengät on kuitenkin edelleen poikaa radalla mudan ja lumen takia. Pelihetkellä vain yksi tiimatto oli osittain jään alla ja muut ovatkin hakattu auki.

Bääg tääg

Pelattiin bag tagia kolmen Mutikaisen kanssa yksi kierros kesäleiskaa. Peli tuntui tosi hyvältä, koska kilpailun sijaan keskityin hauskanpitoon ja fiilistelyyn. Peli oli fiksua, en lähtenyt ylimiettimään turhaan heittoja ja pidin hauskaa. Peli olikin todella tiukkaa koko porukalla. Olin 17.väylälle mentäessä kaksi heittoa porukkaa edellä, mutta vikalle väylälle mentäessä koko porukka oltiin tasoissa. Vikalla väylällä lähes kaikki otti parin tai bogin. Itse sain säkällä parin ja näin ollen jouduin Mutikaisen Markon kanssa etukolmoselle sudareihin.

Kaksi ekaa väylää vedettiin tasoissa ja kolmosella avasin melkein ekaan puuhun Markon upottaessa pitkän pirkkoputin. Pitkään saatii vääntää, mutta tällä kertaa Marko vei voiton. Nyt siis tägi muuttui takaisin 200 huonommalle puolelle. Mutta onhan tässä vielä kesää jäljellä. Nyt on kuitenkin kesäleiskalle pohjalukemat tehty ja +2 lukemaa lähdetään nyt sitten hakkaamaan nollille ja pakkaselle pikkuhiljaa. Viime vuonna en päässyt niillä vähisillä pelikerroilla Hyvinkäällä kertaakaan pakkaselle, joten nyt otetaan se takaisin. Toissavuonna kuitenkin tuli heitettyä -7 ja pakkaselle pelaaminen oli aika arkipäivää.

Muutoksia bägiin

Pieniä muutoksia jouduin tekemään bägiin. Ensinnäkin käytössä ollut uusi Eclipse Volt on vaan niin tautisen vakaa, joten oli pakko kaivaa varalätyksi ostettu uusi Proton Volt. Toinen muutos on vanhan Proton Inertian vaihto uuteen vastaavaan. Proton Inertia on meikäläisen pituusdraiveri ja nyt vanha lätty on hakkautunut sen verran ettei pysty ihan täysin enää luottamaan sen palautumiskykyyn hysseflipissä heitettäessä. Sääs nähdä alkaako peli toimimaan näillä lätyillä mihin suuntaan.


Ei kommentteja: