8.3.2015

Vuoden ekat viikkokisat + Bag tag Challenge

Näin se kausi hurahti vajaa viikko sitten käyntiin vähän vahingossa, kun kaverit sai suostuteltua lähtemään viikkokisoihin Järvenpäähän.

Järvenpään rata oli viikko sitte hyvässä kunnossa siinä mielessä, että ainakin puolet tiipaikoista oli täysin sulia. Lunta oli enää sen verran, että naruja ei tarvittu. Otin tälle vuodelle hittituotteeksi nousevan bag tagin ja sain alkunumerokseni 267. Hyvinkäälle muutenki napsahti aika isot numerot, mutta eiköhän se tuosta kauden edetessä pienemmäksi muutu.

Tästä lähdettiin!


Järvenpäässä pelattiin 2x10 väylää, joista kaksi oli itsetehtyjä erikoisväyliä. Lähdin itse liikkeelle väylältä yksi. Pooli oli yhtä pelaajaa lukuunottamatta Hyvinkään pelaajilla miehitetty ja mukana poolissa oli myös oman viikkokisauransa aloittanut puolisoni. Hieman itseäni jännitti lähteä pelaamaan suoraan viikkokisoja, koska tänävuonna olen ehkä 10 heittoa saanut alle.

Alku lähti odotetusti takerellen parilla sekä perään parilla bogilla. Oikeastaan koko eka kierros meni aikalailla kiekkojen opetteluun. Myös uudet putterit vaatii edelleen sisäänajoa ja pari kertaa kiekot tekikin tepposet liitämällä vanhaa putteria paremmin. Ekan kierroksen viimeisellä välyällä otinkin komean puttirallin korotettuun koriin. Avaus oli ehkä viidessä metrissä, mutta puttaaminen ei oikein toiminut.

Toiselle kierrokselle lähdin keho valmiina lämpimänä ja kun heittojakin oli kertynyt, niin alkoi pelikin pikkuhiljaa luistaa. Toisella kierroksella otin yhden bogin ja kolme pirkkoa. Lopputulos +1 näillä heittomäärillä on mielestäni ihan hyvä. Loppusijoitus 8/19. Puttereilla pitää päästä pelaamaan ulos enemmän, koska sisälläputtaaminen on todella helppoa, mutta tuulessa ulkona joutuu kiekon liidon kanssa vielä tekemään töitä.

Eilen kävin uusimassa bag tag challengeä Hyvinkäällä oman seuran porukan kanssa ja oli erittäin lähellä, ettei reilu 100 numeroa pienempi laatta jatkanut omassa repussa roikkumista. Pelasimme neljän hengen porukassa ja ennen viimeistä väylää olin kärjessä yhden heiton erolla. Vika väylä kuitenkin rankaisi ja Mutikaisen Teemun kanssa mentiin ekan väylän sudareihin, joka ratkaisiin kahden kiekon Worst Shot CTP- kisana. Eli lyhyesti molemmat heitti kaksi kiekkoa ja se kumman huonompi heitto on lähempänä koria voittaa. Tappio tuli harmittavalla alle metrin erolla ja silti molemmat heitot olivat alle 10m korista, eli kyllä Teemulle annan kaiken kunnian voitosta. Tosin Teemu taisi jo hävitä tuo numeronsa muille pelaajille, eli metsästys jatkukoon! Nyt oma numeroni on kuitenki parempi 264.

Kokonaisuudessaan peli on hyvin hallussa, vaikka pelasin vasta toista kertaa kunnolla ulkona. Putin kanssa on ongelmaa, koska uudet Atomit tuntuu putatessa välillä siltä, että ne ei lähde laskeutumaan hissiputeissa ja usein on ylärauta hyvinkin lähellä. Muutamien uusien kiekkojen kanssa on vielä hankaluuksia, mutta kiekkojen kulumisen ja heittotoistojen kautta alkaa varmasti homma luistaa.

Tästä on hyvä alkaa lisäämään treeniä lumien vähetessä.

Ei kommentteja: