28.4.2015

Kentällä taas

Muutaman päivän nuolin haavoja kotona ennenkuin postimies tuli ja pakotti radalle. Tuli nimittäin kaikki ne kiekot, mitä olisin tarvinnut Long Haulissa.

Keskiviikkona lähdin testaamaan uusia kiekkoja uudelle radalle ja totta puhuakseni ei ne uudet kiekot olisi kyllä juurikaan tulosta nostaneet. Kunhan juksasin. Plasma Voltista tulossa testi lähipäivinä ja Wrathista sitten joskus kun sitä saa vähän enenmmän heitettyä.

Torstaina olikin jälleen viikkokisat osittain uudistetulla Hyvinkään vanhan radan layoutilla. Sää on ollu molempina viikkokisakertoina varsin mielenkiintoinen. Ensimmäisellä kerralla tuli koko vuoden sää parissa tunnissa ja viime viikolla sattui olemaan kunnon myrskytuuli.

Lähdin kisoihin jälleen tuttavallisesti väylältä neljä. Heti alkuun vuoden eka par kyseiseltä väylältä ja sen jälkeen mentiikin uusille väylille.  Ekalta rännuväylältä vähän säkällä par ja toiselta hysseväylältä pirkko. Ensimmäiset töhöilyt tuli vasta etuysin loppupuolella, kun tuuli pyöritti varsinkin puttereita aivan 100-0. Tuo aavistuksen alivakaa Atom kun ei ole ihan tuulikelien tykki. Muutaman puttirallin joutui ottaa varsinkin avoimemmilla väylillä. Kokonaisuudessaa peli kyllä toimi vallan mainiosti ja tulos oli sen mukainen. Vaikka lopputulema oli sama +1 kuin viikko sitten, niin sääolosuhteet oli huomattavasti hankalemmat tällä kertaa.

Uudet kiekot on saatu bägiin sisäänajettua ja harjoittelu maistuu taas pikkuhiljaa. Uusien kiekkojen lisäksi bägin ainoat muutokset oli toisen inertian sekä vesimelooni craven poisputoaminen ja edellämainittujen uusien kiekkojen lisäksi otin vakaamman eclipse voltin vielä bägiin Plasma Voltin kaveriksi.

Ei kommentteja: