9.4.2015

Pääsiäisen pelailut & Hyvinkään ekat viikkokisat

Ah pääsiäinen; tuo pitkän viikonlopun ilo. Ja se ilo tulikin käytettyä hyväksi ainakin osittain fribailun merkeissä.

Viime viikon perjantaina aamusta talkoiltiin Hyvinkäällä hyvällä porukalla ja itse pääsin paikalle viimeisiä rankoja kantelemaan. Käväsin katsomassa uusia Hyvinkään vanhan radan väyliä ja täytyy sanoa, että hyvää jälkeä on tehty. Ensimmäinen uusi väylä tuo mieleen vanhaa kunnon old school Hyvinkää meininkiä, eli tiukkaa pitkää metsäränniä 70m matkalta. Toinen uutuus löytyy vierestä, josta löytyy mojova vasurin hyssepommiväylä. Tosin näytti se oikeakätisillekin varsin helpolta, jos vaa osaa heittää epäonnistuneita foreheittoja neljän puun kautta korin alle. Myös vanha 12-väylän tii muuttui oikealle ja tarjoaa tästä eteenpäin varmasti varsinkin oikeakätiselle pelaajalle pienen piikin lihaan. Väylästä tuli melko tiukka ässä väylä, jossa oikeakätisen on pystyttävä heittämään antsaforea. Vasurille väylä ei ole ihan niin vaikea, mutta kyllä varmasti omat pirkotkin vähenee väylällä. Vanhan 14-väylän kori oli muutettu uuteen paikkaan, mutta tiimaton paikan vaihdosta en osaa vielä sanoa. Muutama muutos radalle on tulossa myöhemmin, koska maa oli kuulemma sen verran jäässä ettei sitä päästy kaivamaan.

Lauantaina eikä sunnuntaina tullut huonon sään takia lähdettyä radalle, mutta maanantai aamuna kun oli Nastolaan ajatunut, niin tuli käytyä Pajulahti kiertämässä. Näyttää vahvasti siltä, että nykyinen layout tulee tänäkin vuonna muuttumaan, koska neljä väylää on jouduttu ottamaan pois uusien metsäkiipeilyhärveleiden edestä. Saas nähdä mihin uudet väylät tällä kertaa tulevat.
Peli itsessään suju kuin rasvattu. Ensimmäinen missattu putti tuli vasta väylällä 7. ja sekin jäi korin katolle. Bägiin nostin uuden voltin sijaan Axiomin vesimelooni Craven, jonka sain lahjaksi. Kiekkohan on kuin kulutettu Servo, joka on hitaampi Volt, joten kiekko toimii heti kättelyssä niinkuin siltä odotinkin. Luultavasti tuo Crave jääkin joksikin aikaa bägiini kunnes tulee Voltia ikävä.
Parin viikon päästä olisi mun kisakausi alkamassa, kun pääsin sisään Long Hauliin Hyvinkään uudelle radalle. Yhtään kierrosta en ole vieläkään siellä koskaan pelannut, mutta olisi tarkoitus käydä korkkaamassa rata tulevana lauantaina. Hyvinkään Startti 2015 mulla sen sijaan jää väliin, mutta Helaheitoissa olen taas menossa mukana.

Viikkokisat
Tänään alkoi Hyvinkäällä viikkokisat ja ruhtinaalliset 60 pelaajaa saapui avajaiskisoihin. Olin tänävuonna yhden kierroksen tosiaan kiertänyt Hyvinkään rataa ja +2 tuloksella. Lähdin alusta asti pelaamaan perus peliä, enhkä jopa hieman normaalia agressiivisemmin. Sää oli kovin tuulinen, mutta aina kun vaan puttia pystyi koittamaan, niin aina tuli koitettua. Pari kertaa pääsin koittamaan ja pari kertaa upposi yli kympin juoksuputit sisään. Vaikka kisan lopputulos ei ollutkaan mikään ihmeellinen, niin silti hyvä fiilis jäi pelistä. Lopputulos nolla ja sijoitus jaettu 15/60. Ei huono, mutta pari tyhmää lähestymistä lähimpään puuhun olisi voinut jättää heittämättä. Vähän vielä järkeä lisää peliin ja huolellisuutta, niin homma alkaa luistaa.

Ei kommentteja: