26.5.2015

Motivaatiota mä metsästän

Eipä ole taas kovin paljoa tullut kiekkoihin koskettua viimeiseen viikkoon. Ainoa kosketus on viime torstaina viikkokisoissa.

Niin kuin viime kirjoituksessa jo mainitsin, niin motivaatio omaan pelaamiseen on hieman hävinnyt ja olenkin pientä breikkiä pidellyt. Torstaina kävin kuitenkin pelailemassa viikkokisa ja yllättäen sattui taas kunnon rankkasade keskelle kierrosta, joka ei ainakaan intoa nostanut. En jaksa suuremmin alkaa selittelemään kierrosta, mutta alkuun oli vähän hankalaa, kun 10.väylältä liikkeelle lähdettiin. Sitten alkoi tulla kaatamalla vettä ja homma meni vielä vaikeammaksi. Pieni ilontuoja oli 18.väylällä, kun heitin puolestavälistä väylää lähärin alarautaan.

Etuysillä alkoi pommitus ja enemmän sekä vähemmän säkällä otin etukolmoselta kolme pirkkoa. Kolmosen avaus napsahti vielä alarautaan. Loppukierros peruspeliä ja lopputulos kierrokselta nollat, eli par.Viikkokisojen jälkeen en ole tähän päivään mennessä kiekkoihin koskenut. Tulevana viikonloppuna pelataa DGH:n parimestaruuskisat, johon pariksi sain Salmen Marikan. Sinne on vähän pakko kerätä itsensä, koska kyse ei ole pelkästä omasta pelistä vaan myös parin.

Pientä motivaation nostajaa tuli postissa, kun Powergrip sai myyntiinsä MVP fission Photonin, jota olen alkuvuodesta saakka odottanut. Tänään kävin Photonia sekä samalla tilattua Fission Voltia heittämässä ja näistä tulossa arvostelut myöhemmin.


Ei kommentteja: